Indignació pel robatori d’una trentena d’arbustos acabats de plantar

@marc_buch
@marc_buch

El regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals de l’Ajuntament de Calella ha denunciat públicament el robatori de més d’una trentena d’arbustos que s’havien acabat de plantar en un nou espai enjardinat als pisos de Sant Quirze. Marc Buch, obertament indignat pels fets, ha dit a Ràdio Calella TV que l’autor era plenament conscient del què estava fent. Ha aprofitat novament per fer una crida i una apel·lació al civisme per respectar la feina i l’esforç que s’està fent per millorar l’espai públic.

En feia la denúncia pública a través de les xarxes socials. Aquest dilluns, la brigada municipal va comprovar la sostracció d’entre 25 i 30 exemplars d’arbustos que s’havien acabat de plantar per crear una nova zona d’enjardinament de Calella. Això va indignar al regidor Marc Buch qui, en declaracions a Ràdio Calella, ha dit que l’autor era plenament conscient de l’acció que estava fent, a tenor de les característiques de la planta.

“És un planta que es farà molt gran i no era fàcil d’arrancar, per tant, la persona ho va fer amb tota la consciència del món. És un robatori, un acte incívic que perjudica molt i mostra una falta de respecte per la feina que es fa”, ha exposat.

A aquesta trentena d’exemplars que es van trobar a faltar en començar la setmana, se li han de sumar quatre més que van desaparèixer entre dilluns i dimarts. La brigada municipal se’n va adonar dimarts al matí.

A tot això, el regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals ha informat que han començat les feines per replantar els plataners malalts que hi havia al Passeig Manuel Puigvert. “Ha començat a treballar la màquina que fa de trepant per obrir un forat al tronc de l’arbre mort, permetent que es pugui tornar a plantar un altre arbre”, ha detallat Marc Buch.

Com ja va avançar a Ràdio Calella TV, la substitució de les palmeres del Passeig de Manuel Puigvert, gairebé a tocar el pont de fusta de la riera, es farà més endavant, quan es donin les condicions ambientals apropiades segons aquesta tipologia d’arbre tropical.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat