L’institut Bisbe Sivilla participa a la lliga de debat de la UAB

IMG_6691

Cinc alumnes de l’institut Bisbe Sivilla han intervingut en la lliga de debat organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es tracta de la primera vegada que el centre educatiu assisteix a aquest tipus de lligues. Els estudiants de 1r i 2n de Batxillerat van realitzar dos debats però no van aconseguir passar a la següent fase.

La professora de filosofia de l’institut, Gizane Silva, és la que va acompanyar i guiar als alumnes durant tot el procés. Ha destacat la gran implicació dels alumnes i ha afirmat que van aconseguir un gran resultat tenint en compte que era la primera vegada que hi participaven.

Molt bé, per ser la primera vegada que hi hem participat estaven molt implicats, van donar-ho tot i ho van fer molt, molt bé, tot i que no van passar a la següent fase, per això de ser la primer vegada i anar una mica de «novatos», va anar molt bé. Ho van preparar molt bé, teníem rivals molt difícils que ja porten temps participant a la lliga, però tot i així va ser una molt bona experiència

Silva ha explicat que van realitzar petits debats a classe per tal de seleccionar els candidats, però que els alumnes que finalment van assistir, s’hi van presentar de forma voluntària.

Va ser entre voluntari però justament els que van voler fer-ho de manera voluntària ja són els que tenen una dinàmica de debat bona. Són molt participatius, es preparen molt els arguments. De fet, per poder-los seleccionar també els vaig fer fer durant unes setmanes uns mini-debats a classe. Va ser casualitat que aquells que es van presentar donaven el perfil, tot i que teníem dos alumnes més que van quedar fora perquè no podien participar més, però ja els tenim en compte de cara a l’any vinent

El tema de la lliga de debat d’aquesta edició han sigut els límits de l’humor.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Gizane Silva, professora de filosofia de l’institut Bisbe Sivilla.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat