[INTERACTIU] Què han votat els teus veïns el 12M?

Victòria de Junts+ a les eleccions al Parlament de Catalunya. Aquest 12M, en el conjunt de la ciutat s’ha imposat en nombre de vots Junts+ Puigdemont en 6 de les 9 i el PSC ho ha fet en les 3 restants. En l’anàlisi per vots per àrea geogràfica, la zona de la muntanyeta entre la fàbrica i fins al PP1 és la que suma més vots en els partits d’extrema dreta i la dels Codina, la que registra més abstencions.

Calella està dividida en 9 seccions censals en les quals Junts+ Puigdemont s’ha imposat com a guanyadors en 6 d’elles, mentre que el PSC ho ha fet en les 3 restants. La zona compresa entre el carrer Doctor Vives fins al Joan Coromies en amunt és la que registra més vots a partits d’extrema dreta, tant a VOX com a Aliança Catalana. Al mateix temps també és la que ha registrat més vots a Comuns Sumar i la CUP, amb un total de 76 vots als dos partits.

En vots a extrema dreta, la segueix la zona dels Codina, que destaca per ser la que més abstenció i vots nuls registra. De fet, entre totes dues seccions censals sumen 263 vots dels 981 vots totals a partits d’extrema dreta a Calella. Als Codina, a més, el PP és on rep més suports i s’imposa com a tercera força.

A Ànimes fins a Indústria i delimitant amb Doctor Vives, el partit de Carles Puigdemont registra el major suport dels electors, amb 323 vots, seguit del PSC amb 236. El partit vermell s’imposa a la perifèria de la ciutat, en les àrees de Cervantes fins a Poblenou, Doctor Vives fins al carrer Joan Coromines i la zona dels Codina. En segona posició, en aquestes mateixes zones, ho fa Junts+ Puigdemont.

ERC és el segon partit més votat a la secció censal entre la riera i carrer Escoles Pies i la d’Escoles Pies fins al carrer Raval. En aquestes mateixes, CUP i Comuns Sumar són les que registren menys vots. En la resta de seccions censals en les quals s’imposa Junts+ Puigdemont, la segona força és el PSC.

Pots consultar el gràfic interactiu per veure els vots de les seccions censals al complet fent clic als interactius de la següent imatge:

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *