Ràdio Calella s’uneix al “Dia R”: una marató de ràdio i solidaritat

Aquest divendres se celebra “El Dia R”. Una jornada de ràdio i solidaritat impulsada per La Xarxa i les ràdios locals de Catalunya, entre les quals hi ha Ràdio Calella. Serà de ràdio i solidaritat perquè, a banda de fer un especial que durarà més de 12 h des de diferents punts del territori, també es recollirà llet a benefici de la Fundació Banc dels Aliments.

“El Dia R”, serà una marató de ràdio que començarà a les 9 del matí d’aquest divendres 17 de maig per festejar el centenari del mitjà a Catalunya. 41 emissores aixecaran directes al llarg de les 12 hores que durarà el programa. Les emissores de l’Ebre seran les encarregades de donar pas a Ràdio Calella que a partir de dos quarts de dotze del migdia emetrà mitja hora de ràdio des de la plaça de l’Ajuntament, on Dolors Lieury, Naomi Esteve i Gemma Ponce recordaran els inicis del mitjà públic local a través de les veus històriques de Mercè Ferrer i Dídac Boza. També parlaran amb professions on la ràdio els acompanya en el seu dia a dia i amb els més joves per saber el futur del mitjà i el consum que en fan.

Totes aquelles persones que vulguin participar amb la donació de llet ho poden dirigint-se al punt de recollida que s’establirà a l’Ajuntament Vell. Des d’avui dimecres ja podeu portar brics i ampolles per col·laborar amb aquesta iniciativa solidària. L’horari és de 9 a 13 h i de 18 a 20 h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *