La fira-festival de motos a Calella coincidirà amb el cap de setmana de MotoGP

Exposició de motos clàssiques i customitzades, estands de les marques més exclusives, un espai de venda dels últims models i una zona de restauració. És la proposta de The Factory Bike Fest, la fira-festival del món del motor a dues rodes – i de bicicletes handmade – que tindrà lloc el cap de setmana del 24 al 26 de maig, quan també es disputarà el Premi de MotoGP al circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, que acostuma a portar molts dels afeccionats a Calella, sobretot per allotjar-s’hi. Una coincidència que no és casual. L’organització busca aquesta sinergia per atrarure públic i consolidar un esdeveniment que s’anuncia com el més important que s’ha fet mai al país.

The Factory Bike Park serà un festival de tres dies per a tots els amants de les motos clàssiques. Hi participaran constructors nacionals i internacionals, que mostraran les millors preparacions i també les últimes novetats del models de marques com la mítica Harley-Davidson.

Entre la Fàbrica Llobet-Guri i l’aparcament de La Muntanyeta hi haurà l’espai anomenat CUSTOM BIKE SHOW, amb exposició de motocicletes clàssiques i customitzades, i també estands de concessionaris. Josep Carretero, Agustí Cassola i Lluís Bujan, que ens són els organitzadors, n’han parlat al programa LA CIUTAT:

L’esdeveniment també mostrarà la creació de bicicletes handmade i, com amb les motos customitzades, entraran en concurs. L’organització tindrà 6.000 euros en premis, i les millors rebran un trofeu de fusta de l’artesà calellenc Marc Iglesias.

Com a complement, hi haurà una zona de restauració amb una oferta molt variada que ocuparà la Plaça Conrad Prat.

L’esdeveniment coincidirà amb el Gran Premi de MotoGP, que es disputarà el diumenge 26 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. S’ha fet expressament amb la idea d’oferir una activitat complementària als espectadors que s’allotgen a Calella coincidint amb la cita esportiva.

Esperem molt públic internacional perquè el Gran Premi de MotoGP de Catalunya mou principalment gent d’arreu d’Europa. Esperem que quan siguin a Calella, aprofitin per venir a fer un cop d’ull a l’esdeveniment.

The Factory Bike Fest ha activat la venda anticipada d’entrades en línia, tant a la seva pàgina web com a entrapolis.com, al preu de 10 euros. Part de la recaptació es destinarà a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

Ràdio Calella TV sorteja dues entrades dobles per a l’esdeveniment a través del perfil a Instagram.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *