Iolanda Matas (ERC) (sobre el canvi de direcció de RCTV): “La decisió és política”

Iolanda Matas00000000

La portaveu d’ERC a Calella, Iolanda Matas, qualifica de decisió política que el govern no renovi a Toni Sintas al capdavant de Ràdio Calella TV. Assegura que és una mala decisió, que no és correcte ètica i moralment, motiu pel qual han demanat un Consell d’Administració extraordinari.

ERC ha mostrat la seva perplexitat. Afirma que es podia aconseguir que Sintas continués, destacant que ha millorat en molts sentits Ràdio Calella TV. Per això considera que el rerefons és polític.

Que hi ha un rerefons polític està clar i que la decisió és política, també. Perquè una persona que ha fet funcionar la televisió perfectament, que ha millorat la professionalitat, ha millorat el saber estar de tots els professionals que hi estan treballant, que ha millorat la cohesió d’equip, que ha millorat tècnicament la televisió i que ha aconseguit augmentar els ingressos de la televisió, no entenem per què se l’ha de fer fora. Hi ha altres maneres d’aconseguir que aquesta persona es pugui quedar perquè hem de posar en valor que és un professional que funciona.

Matas ha destacat que no és ètica la forma com el govern va comunicar a Toni Sintas que no li renovaria el contracte. En un comunicat publicat per ERC, denuncien la manca de formalitat, seriositat i transparència del govern municipal.

De la manera que s’ha fet, dir-li al treballador només amb 15 dies sabent que 10 dies abans hi havia hagut un Consell d’Administració que sabien perfectament que aquest contracte s’acabava el 31 de desembre, que tècnicament no era possible renovar-lo i no es pot dir d’aquesta manera. No és ètic. Realment, no és gens ètic. I evidentment, nosaltres demanem explicacions no només a la presidenta sinó que demanem un Consell d’Administració extraordinari perquè donin explicacions a tots els consellers.

ERC vol posar en valor i reivindicar que Ràdio Calella TV “és, ha estat i esperem que continuï sent en el futur, un exemple de pluralitat i participació ciutadana a la nostra ciutat”. També consideren que “decisions com aquesta, posen en risc aquest model de pluralitat necessària i indispensable en els mitjans de comunicació públics”.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la portaveu d’ERC, Iolanda Matas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat