La UEH Calella guanya a Granollers i es posa líder invicte

La Unió Esportiva Handbol Calella ha guanyat a la pista del BM Granollers 23-27. Amb aquesta victòria, els de Salva Puig, aprofitant la derrota del Banyoles de diumenge, s’han col·locat líders invictes de la màxima categoria de l’handbol català.

El partit ha començat prou bé amb avantatges de fins a tres gols favorables als nostres. Al minut 25 ha arribat la reacció local, amb un parcial de 5 a 2 ha arribat a la mitja part per davant en el marcador, 12-10.

A la represa, en 5 minuts, els calellencs han aconseguit empatar a 12. Però el següents 5 minuts han estat pel vallesans que han posat el marcador 15-13. Els nostres no han trigat en tornar a reaccionar i han empatat a 15 gols. A partir d’aquí les diferències han estat mínimes. La classe i bon joc calellenc han fet que els darrers 5 minuts fossin nostres assolint la desena victòria que, juntament amb dos empats, els situa líders de la lliga.

Cal remarcar, que els jugadors de la UEHCalella, han estat animats en tot moment per un bon gruix d’aficionats del club i els suporters Calella Crew que segueixen el CF Calella i el club d’handbol calellenc.