Pere Aragonès ja té el seu caganer

ARAGONES CAGANER WEB

Caganer.com ha creat 40 noves figures del caganer per aquest Nadal. I una de les novetats és la del president de la Generalitat de Catalunya, el pinedenc Pere Aragonès, que passa a engrandir la col·lecció de peces de fang que fabrica l’empresa de Torroella de Montgrí i que es poden trobar a les dues botigues físiques que han obert a Barcelona. Al pessebre hi podrem posar una quarantena de caganers nous del món de la música, la política, el cinema, l’esport i el digital.

Els personatges de la sèrie “El Joc del Calamar”, el possible futur entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, l’streamer Ibai Llanos, i els cantants i artistes Alaska, Tina Turner, Lluís Llach i Albert Pla són algunes de les novetats que Caganer.com ha elaborat per aquesta temporada 2021-2022. L’empresa gironina, situada a Torroella de Montgrí i amb una trajectòria de 29 anys, ha donat a conèixer prop d’una quarantena de noves figures de fang que una vegada més converteixen, en caganers, personatges famosos del món de la política, artístics, esportius, digitals o de la ficció. El futbolista Leo Messi, ara amb la samarreta del PSG, l’artista Andy Warhol i personatges cinèfils com James Bond, Indiana Jones i Baby Yoda; del món digital com Among Us i Fortnite, i infantils com Teo, la Campaneta de Peter Pan i Naruto Uzumaki s’afegeixen al nou llistat.

Caganer.com compta amb prop de 550 figures de caganers elaborades artesanalment, una a una. A l’hivern passat les peces més venudes van ser les del metge epidemiòleg Fernando Simón, el pagès català amb mascareta i guants i el sanitari, totes vinculades d’una manera o altra en el coronavirus. Els més venuts de la seva història continuen sent els de Barack Obama, Donald Trump, Carles Puigdemont i Leo Messi, a més del clàssic caganer amb barretina.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat