Ja es coneix el calendari escolar per al curs 2017-2018

El departament d’Ensenyament ha donat a conèixer el calendari escolar per al curs 2017-2018. El dimarts 12 de setembre es donarà inici de les classes al segon cicle de l’educació infantil, l’educació primària, la secundària obligatòria, el batxillerat, els cicles de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny i el curs de formació específic per a l’accés a aquests cicles.

En el cas de l’educació secundària obligatòria, el batxillerat i els cicles de grau mitjà, aquest inici es podrà endarrerir fins al 14 de setembre.

A més, no més tard del 19 de setembre de 2017 es donarà inici de les classes als cicles de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, el curs de formació específic per a l’accés a aquests cicles, els ensenyaments de règim especial, i els ensenyaments de centres i aules de formació d’adults.

El 28 de setembre comença el curs a l’Escola Oficial d’Idiomes de Calella. Enguany l’oferta de rus i alemany és idèntica al curs passat i la novetat és que es completa tot l’ensenyament d’anglès amb tots els cursos.

Joaquim Menció, director de l’Escola Oficial d’Idiomes, parla de les novetats d’enguany: “Doncs en principi tenim la mateixa formació que l’any passat d’Alemany i de Rus. És a dir, que de Rus tenim primer curs i segon curs, també oferirem un monogràfic de tercer curs. I d’Alemany tenim els tres nivells de bàsic i intermedi, primer, segon i tercer. I d’angles la novetat és que tenim tota loferta formativa completa. És a dir, tenim fins el nivell C1. Primer, segon, tercer, quart, cinquè i C1″.

Demà dia 5 de setembre s’acaba el període per fer la preinscripció a l’Escola Oficial d’Idiomes.

El calendari escolar marca del 23 de desembre al 7 de gener el període de vacances de Nadal. Del 24 de març al 2 d’abril de 2018 les vacances de Setmana Santa i del 22 de juny de 2018 la fi de les classes a tots els centres.

Les proves extraordinàries de l’ESO, de 1r de batxillerat i dels cursos de formació específics d’accés als cicles es faran del 3 al 5 de setembre de 2018. Per als cicles i el 2n curs de batxillerat les proves extraordinàries es faran al mes de juny després de les proves ordinàries.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *