Canvis en el Consell Parroquial de Calella

Aquest cap de setmana s’han celebrat les eleccions per la renovació d’alguns dels membres del Consell Parroquial. Un òrgan que analitza i debat els principals temes de l’activitat de la parròquia. Els feligresos han pogut escollir els seus candidats en les eucaristies celebrades durant el cap de setmana.

Carme Horta, Guillem Torné i Francesc Coll han estat escollits com a representants del Consell Parroquial. Mossèn Cinto celebra l’alta participació a la votació i l’atribueix a la corresponsabilitat de la parròquia.

D’entre els 7 candidats al Consell, els més votats van ser Carme Horta, que va aconseguir 122 vots, Guillem Torné amb 105 i Francesc Coll amb 94 vots.

Carme Horta s’ocuparà de l’ús de la capella de Sant Quirze i Santa Julita, a més de continuar amb la seva tasca de catequista. Francesc Coll ajudarà en la reformulació del missatge cristià i Guillem Torné continuarà treballant en la manutenció de la parròquia. A més, està estudiant la reforma del campanar per tal que sigui obert al públic.

Aquest cap de setmana tindrà lloc una votació a l’església dels frares per tal d’escollir el representant de la seva comunitat. Totes les persones catòliques de Calella que assisteixin a l’eucaristia tindran dret a vot.

Recordem que el Consell Parroquial és l’òrgan que analitza i debat els principals temes de l’activitat de la parròquia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *