Se suspèn la cercavila de l’Home dels Nassos

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Calella es queda sense rebre una de les visites més esperades de l’últim dia de l’any. L’Home dels Nassos no sortirà en cercavila aquest pròxim 31 de desembre, tal com han confirmat la Colla de Geganters i Grallers de Calella i l’Ajuntament, que s’encarreguen amb l’Agrupament Escolta Montnegre de mantenir aquesta tradició local instaurada pel Grup Pa, Vi i Moltó. S’ha suspès la passejada d’aquest estrany personatge i de la comitiva que l’acompanyava, formada pels capgrossos de la ciutat.

Només se’l veu un cop l’any i d’ell, l’únic que se’n sap, és que té tants nassos com dies li queden a l’any. Es passejava pels carrers de Calella, dalt d’una carrossa, i acompanyat per una comitiva formada per capgrossos i un seguici de nens i nenes, a qui obsequiava amb caramels.

La suspensió de la cercavila s’ha fet pública en les últimes hores, en una decisió acordada entre la Colla de Geganters i Grallers de Calella i l’Ajuntament davant la delicada situació epidemiològica en què ens trobem i que exigeix que no es produeixin concentracions a l’espai públic.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat