Ja es poden consultar les llistes electorals per a les municipals de Calella

Vuit candidatures es presenten a les eleccions municipals de Calella del pròxim 26 de maig. En nombre, són les mateixes que van concórrer als comicis del 2015 en nombre però no sota aquestes sigles. De fet, tampoc coincideixen al 100% amb les sis que van obtenir representació municipal. Els calellencs i calellenques que exerceixin el seu dret a vot podran escollir entre les candidatures que han quedat configurades segons publicada ahir el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Junts per Calella és el nom de la candidatura que encapçala l’alcaldable i candidata a la reelecció, Montserrat Candini, que va ser proclamada el 2015 sota les sigles de CiU. L’acompanyen a la llista, per aquest ordre i fins el número 9 -el que dona el tall de la majoria absoluta-, Marc Buch, Montserrat Mateu, Josep Gibert, Albert Torrent, Ramon Llamazares, Lucia Sánchez, Christian Negre Salvador d’Horta Barbé i Araceli Santarén. Entre els suplents de la candidatura hi ha tots els regidors de l’actual Grup Municipal del PDeCAT que no repeteixen a la llista però hi donen suport.

Esquerra Republicana es presenta a les municipals estrenant alcaldable: l’independent Xavier Ponsdomènech. La seva llista està integrada, en aquest ordre, per Pilar Rocafort, Carles Ferrer, Míriam Sellés, Josep Barri, Roser Casanovas, Jordi Sitjà, Mercè Montserrat i Àngel Badalló. En el número 17, i tancant la llista, l’actual portaveu del Grup Municipal d’ERC, Cristina Gómez, i entre els suplents, l’exalcalde Josep Basart i el president de la secció local, Òscar Ojer.

El Partit dels Socialistes de Catalunya repeteix alcaldable i número dos: el tàndem Josep Torres i Cindy Rando que, a més, formen ara el Grup Municipal socialista. A la llista hi han incorporat Soufian Laroussi, Laura Cortada, Pere Tarrés -el primer secretari de l’agrupació local del PSC-, Maria González, Àngel Vela, Núria Pagès i Joan Torrent. El partit no ha presentat candidats suplents.

La CUP presenta candidatura amb nova cap de llista: Núria Freixas. La formació es va estrenar a la política municipal arran de les eleccions del 2015 obtenint un regidor a l’Ajuntament de Calella. Darrera de Freixas, Adil Marouan, Marina Juhé, Joan Camps, Mariona Riera, Jan Catà -l’actual regidor portaveu del Grup Municipal va de número 6-, Yasmin Argaz, Albert Comas i Lourdes Rosselló.

També hi ha canvis a la candidatura del Partit Popular respecte la que es va presentar ara fa quatre anys. Dimitri Terentiev és l’alcaldable de la formació, que ara té un regidor a l’Ajuntament de Calella. El segueixen Miquel Campoy -president local del partit-, Carlos Olivero, Maria Carmen Luque, Maria Carmen Dot, Josep Maria Pérez -l’actual regidor portaveu del Grup Municipal del PP entra a la llista de número 6-, Miguel Sánchez, Alejandro Muñoz i Sílvia Lázaro.

Calella en Comú és la coalició electoral en la qual s’ha integrat ICV-EUiA, que va entrar a l’Ajuntament de Calella el 2015 amb un regidor. L’exalcalde Josep Maria Juhé torna a la política local com a cap de llista dels comuns, amb Sebastián Tejada -l’actual portaveu del Grup Municipal ecosocialista- de número 2. La candidatura la completen, fins el número 9, Anna Giménez, Aouatif Aeuil, Ruth Ortega, Juan Carlos Rosa, Eugènia Juhé, Alberto Javier Fernández i Yamina Landaghri.

Les altres dues candidatures que concorreran a les municipals no tenen ara representació a l’Ajuntament de Calella. D’una banda, Ciudadanos que es presenta per primera vegada a les eleccions amb Guillermo Gomis de cap de llista. El segueixen Dominik András, Maria Olga Herrera, Eliane Teixeira, Ariane Abad, Manuel Arjona, Aroa Sardiña, Enric Puerto i Maria Rosa Redondo.

Podemos també presenta llista en solitari després de no haver arribat a un acord amb els comuns. Leonor Cintas és l’alcaldable del partit morat i número 1 d’una llista integrada per Maria Teresa Ramos, José Manual Jurado, Blas Pérez, Aiden Palet, Isabel Navarro, Antonia Tomás, Rafaela Manzanares i José Luis Fuertes

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *