Ja es pot comprar la mona solidària del Circ Cric

La mona solidària del Circ Cric
La mona solidària del Circ Cric

Un camió de bombers de xocolata que pretén viatjar per apagar focs de tristesa. Amb la compra de cada una de les mones solidàries es destinaran dos euros a la ONG Pallassos Sense Fronteres.

Es troben a la venda a pastisseries d’arreu de Catalunya. A Calella, es poden comprar mones del Circ Cric a la pastisseria Itchart i a la cafeteria Canapè. Precisament un dels propietaris del Canapè, Jordi Comas, ha sigut l’impulsor de la iniciativa.

Dins de la ONG Pallassos Sense Fronteres forma part el Circ Cric. Aleshores, com que conec des de fa temps al Tortell Poltrona, vaig decidir que seria interessant donar un cop de mà a aquesta ONG. Vam estar parlant amb ells a veure què podíem fer, si podíem fer una carpa, si podíem fer una cosa doncs del circ. I com que allà al circ hi tenen el camió famós de bombers, se’m va ocórrer la idea de reproduir el camió amb xocolata. Els va semblar molt bé i la col·laboració que fem nosaltres és per cada mona venuda, donem dos euros a Pallassos Sense Fronteres.

El pallasso del Circ Cric, Tortell Poltrona, amb la mona solidària.

El pallasso del Circ Cric, Tortell Poltrona, amb la mona solidària.

Comas assegura que les mones solidàries estan rebent una bona resposta, per això avisa que n’hi ha poques i que cal afanyar-se per fer-se amb una.

Pel que estic veient, la resposta és molt satisfactòria i ens estan trucant que si tenim més mones del camió del Circ Cric, la mona solidària. O sigui que en principi, pinta molt bé. No n’hi han gaires i, a més a més, crec que alguna ja està reservada, vull dir que si a algú li fes molta gràcia, que no tardi a anar-hi.

El preu de la mona varia segons la pastisseria i la presentació que es posi. Tot i així, dos euros de la venda de cada un dels camions aniran destinats als projectes de Pallassos Sense Fronteres.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a un dels propietaris del Canapè, Jordi Comas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat