El govern no es tanca a convocar un procés participatiu pel nom del nou Salicrú

cartell portes obertes salicrú

La tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella, reitera, però, que serà el Consell Escolar qui decidirà si es canvia el nom del centre. Parella assegura que és l’escola qui hi té més a dir per la seva implicació directe, però que cal trobar un equilibri amb la veu de la ciutat.

Són declaracions de la tinent d’Alcaldia a Ràdio Calella TV.

Jo crec que fer un procés participatiu sempre és bo però si que hem de trobar un equilibri entre el Consell Escolar de Centre, que és qui decideix realment aquest tema, i el procés participatiu. Jo penso que justament l’escola Salicrú té un tarannà molt dialogant i molt obert a la ciutadania, i jo penso que ells tindran el poder decisiu però que escoltaran la veu de tota la ciutat. És des de l’escola que han de comandar aquest procés i són els que hi tenen més a dir.

La reunió del Consell Escolar encara no té una data fixada, tot i així, Parella apunta que el canvi de nom serà una de les qüestions que es debatran.

No està previst. Això la direcció, com totes les direccions, convoquen els consells escolars quan ells creuen convenient i redacten els ordres del dia. Jo penso que segur que serà un punt de l’ordre del dia, però clar, no és un tema municipal, és un tema de l’escola.

La tinent d’Alcaldia d’Educació ha indicat que no s’han plantejat quin nom exposarà el rètol de l’escola però ha assegurat que les instal·lacions ja estan perfectament equipades.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *