Ja estan operatives les zones blaves d’estiu

Des del passat divendres 15 de juny cal treure tiquet per aparcar a les diferents zones blaves de l’àrea turística. En el cas de la zona Turisme Sud, que comprèn els carrers Turisme, entre la riera Capaspre i el carrer Gaudí; el carrer Diputació, entre el carrer de Mar i el Gaudí; els carrers de Mar, Montserrat, Sant Jaume, al lateral sud, entre el carrer de Mar i la riera Capaspre i el Passeig de les Roques, s’ha de treure tiquet entre les 9 del matí i les deu de la nit.

A la zona Toyca-Tramuntana l’horari de pagament és entre les nou del matí i les dues de la tarda i entre les quatre i les vuit del vespre.

També és obligatori treure tiquet entre les nou del matí i les deu de la nit a la zona turisme nord i al passeig de les Roques. En el cas de l’aparcament de les Palmeres, al cementeri vell, l’horari de zona blava és de nou del matí a vuit del vespre.

Gestvia, l’empresa que gestiona la mobilitat a Calella, recorda que hi ha abonaments diaris només per a la zones blaves d’estiu que tenen un cost de 6 euros i són vàlids durant 24 hores.

També hi ha la possibilitat d’obtenir abonaments setmanals per als residents, prèvia acreditació de la residència al municipi, empadronament del vehicle a Calella i estar al corrent en el pagament de l’ impost de circulació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *