L’Escola de Música Can Llobet celebra el Dia de la Música amb un concert especial

Avui 21 de juny, a banda de celebrar el solstici d’estiu, també celebrem el Dia Europeu de la Música. L’objectiu d’aquesta jornada és doble. D’una banda, promocionar la música a través dels seus protagonistes, els músics, que avui sortiran al carrer per tocar i, de l’altra banda, per tal que els ciutadans tinguin l’oportunitat de tenir un contacte directe amb ells, els artistes.

L’Escola de Música Can Llobet de Calella celebra aquesta diada amb un concert especial a partir de les set de la tarda a les seves instal·lacions. Anirà a càrrec de dos antics alumnes, Marc Vilalta i Òscar Michel. Ho ha explicat a l’Info Migdia Lourdes Bartrolí, directora de l’Escola de Música Can Llobet.

La responsable de l’Escola de Música Can Llobet considera que, tot i ser un dia important avui, la música ha de formar part del dia a dia de les persones, que s’ha d’integrar en la quotidianitat. Ha de ser, diu Bartrolí, un motiu de celebració diari.

Lourdes Bartrolí ha aprofitat per demanar més suport institucional per als músics i artistes. Segons ella, actualment hi ha moltes càrregues impositives per a la creativitat i la música en directe.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Lourdes Bartrolí.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *