Jan Catà (CUP): “La proclamació d’independència ha sigut una acció valenta”

El regidor de la CUP, Jan Catà, ha celebrat la proclamació de la independència de Catalunya, que ha qualificat d’acció valenta i de dignitat, i crida a la calma en les diverses movilitzacions previstes per avui.

«Estem molt contents de la valentia i dignitat que ha mostrat avui el Parlament del nostre país i donem la benvinguda a la nova República catalana. Ara no acaba res, sota el nostra punt de vista ara comença tot, és moment doncs de sortir al carrer per celebrar però també per defensar aquesta República, perquè sabem que l’embat repressiu de l’Estat espanyol, diguem-ne, existirà, i necessitarem de tot el suport popular possible per defensar aquesta República i fer-la efectiva en les properes setmanes»

La CUP es suma a les crides que fan les entitats independentistes i emplacen als ciutadans de Calella a anar a Barcelona o, en cas de que no puguin anar fins a la ciutat comtal, adreçar-se a la plaça de l’Ajuntament.

«A nivell de mobilitzacions, nosaltres ens sumem a la crida que estan fent En peu de pau i diferents CDR del Barcelonès estan concentrant a tothom a l’avinguda Wellington de Barcelona. Això per una banda, i per la gent que no es pugui mobilitzar fins a la ciutat, fins a la capital del país, tothom pot sortir a la plaça de l’Ajuntament, que hi ha gent que ho està celebrant i a la vegada també defensant aquesta nova República que tenim, així que animem a tothom a que surti als carrers»

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *