Manel Vicente (Esports): “L’esforç és un dels valors que volem transmetre”

Esportistes i equips de 14 clubs locals han estat nominats a la Festa de l’Esport que se celebrarà aquest divendres 26 de gener a la polivalent de La Fàbrica. L’última gala es va celebrar fa una dècada i l’actual govern municipal ha decidit recuperar-la per tal de posar de relleu la gran vitalitat del teixit esportiu local i així poder reconèixer els mèrits aconseguit en la temporada del 2023. Canvia el format i també les categories de guardons, amb la novetat del Premi a l’Esportivitat, que se suma a les habituals als millors esportistes i equips de base o absoluts femenins i masculins. Manel Vicente, titular d’Esports de l’Ajuntament de Calella, ha assegurat que l’acte serà dinàmic i amè, i que s’ha preparat una recepció posterior. Ho podreu seguir en directe per Ràdio Calella TV a partir de les 18.30h.

Fomentar els valors de l’esport és un dels propòsits del govern municipal amb la recuperació de la festa que divendres reunirà esportistes i clubs locals a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. Ho ha dit el regidor Manel Vicente en una entrevista al magazine d’actualitat La Ciutat.

Hi ha molts valors implícits en l’esport, però l’esforç és bàsic. Sobretot en un moment en què les nenes i nens ho tenen pràcticament tot a mà, a un sol click (…) Al mateix temps, l’esport també et permet accedir a moltes recompenses, i és el que volem transmetre. Si ho aconseguim, només per això, la Festa de l’Esport haurà valgut la pena.

D’aquí que s’hagi incorporat al palmarès de la Festa de l’Esport de Calella un Premi a l’Esportivitat. Hi haurà els reconeixements habituals per als millors esportistes femení i masculí en edat de formació i absoluts, també equips, i un al millor esportista que competeix a nivell internacional. Les nominacions a aquesta categoria són a proposta de l’Ajuntament.

Vam demanar implicació a les entitats i hem d’agrair que ho han fet al 100%. tindrem nominacions de 14 entitats esportives, sumada a les que ha fet directament l’àrea d’Esports (…) Tenim esportistes amb projecció internacional que, si no fos d’aquesta manera, no haurien entrat al grup de nominats.

El veredicte anirà a càrrec d’un jurat paritari integrat per representants del món polític, esportiu i comunicatiu. Es donarà a conèixer en el marc de la gala de lliurament de premis, aquest divendres 26 de gener, a les 18.30h. La Festa de l’Esport se celebrarà a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri amb accés lliure. Primer hi haurà la part més protocolària, amb les intervencions dels responsables municipals i l’entrega dels reconeixements, i s’ha preparat per després un espai de trobada per a tots els assistents.

A la part final, tindrem un espai perquè tothom pugui Tindrem La Festa de l’Esport 2024 serà retransmesa en directe per Ràdio Calella TV.

Les instal·lacions esportives municipals, en el punt de mira

El regidor de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calella ha informat que durant aquest primer trimestre del 2024 quedaran enllestides les obres de reforma al Complex Esportiu Tomàs Claramunt, amb la inauguració de la graderia del camp de futbol 11 i la substitució de la gespa del camp de futbol 7. S’afegiran a les millores que s’han fet a les pistes de bitlles catalanes.

Manel Vicente també ha dit que el govern encarregarà d’immediat l’estudi sobre l’aparcament en alçada a la Muntanyeta. Aquest és una de les propostes que van sortir en campanya electoral i que defensàven els partits de l’actual govern municipal – Junts i PSC – i d’altres. La construcció permetria igualar la coberta a nivell del Tomàs Claramunt i això permetria plantejar-se’n seriosament l’ampliació.

Començarem a fer el projecte de manera imminent. Això permetrà anar a buscar subvencions a d’altres administracions i fer realitat la part superior de la Muntanyeta, amb un potencial d’usos important. Anirem mica en mica, pas a pas.

per fer realitat L’Ajuntament ha rebut una subvenció per procedir a la retirada del material d’amiant de la coberta del Pavello Municipal d’Esports del Parc Dalmau i es compromet a treballar per trobar els recursos per reemplaçar-la. La intervenció podria obligar a paralitzar-ne l’activitat durant aproximdament 2 mesos, però no hi ha calendari.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *