Jan Catà (CUP) reividica la urgència d’un canvi de model econòmic per a Calella

jan-cata-2

El regidor portaveu del Grup Municipal de la CUP, Jan Catà, fa un balanç polític del 2016 totalment oposat del que compartia l’alcaldessa Montserrat Candini en el seu missatge nadalenc. Discrepa que el Govern estigui avançant en termes d’inclusió social amb la seva acció política i, en aquest sentit, reivindica la urgència d’un canvi de model econòmic. Retreu a l’executiu local de CDC i PSC falta de voluntat i de valentia per afrontar-lo.

El regidor de la CUP critica que la política del Govern Municipal només beneficia les classes més afavorides.

“És imprescindible capgirar tot un seguit de polítiques que només beneficien a les capes de la societat que tenen més solvència econòmica. I cal certa valentia per canviar aquestes tendències polítiques perquè qui realment en surti beneficiat siguin les classes populars”, ha dit en declaracions a Ràdio Calella TV.

Catà exposa que el Govern Municipal s’ha mostrat com un mur infranquejable i tancat a parlar de les propostes que els han traslladat per avançar en aquest canvi de model econòmic. I posa d’exemple un plantejament progressiu de la tarificació dels impostos o implantar un sistema redistributiu de la contribució.

Davant d’això, confirma que la CUP està treballant en la configuració d’una alternativa de govern “sòlida” en coalició amb altres forces d’esquerra, en la línia del que ja avançava el portaveu d’ICV, Sebastián Tejada. Apunta Catà que el partit s’ha reforçat gràcies a la seva entrada a la institució municipal i, per últim, en clau de projecció de futur immediat, augura que el 2017 serà l’any de la ruptura i de la independència per a Catalunya. Exposa que en això els ajuntaments hi jugaran un paper important i que la CUP es compromet a fer d’”accelerador i revitalitzador del procés” i cohesionador de la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *