Joan Canadell, al cicle de diàlegs de Junts per Catalunya de Calella

Junts per Catalunya de Calella continua amb el cicle de diàlegs per explicar com planteja l’embat democràtic per la independència. Avui entrarà al detall de l’estratègia econòmica amb una conferència a càrrec del diputat Joan Canadell, qui va ser president de la Cambra de Comerç de Catalunya fins a principis d’aquest any. L’acte tindrà lloc avui dijous 14 d’octubre a la Sala Mozart (20.30h).

Després d’inaugurar el cicle de diàlegs amb Jaume Alonso Cuevillas, l’agrupació local de Junts per Catalunya continua amb la proposta de conferències sota el títol genèric “Cap a la independència”. Avui per parlar de l’estratègia econòmica amb Joan Canadell.

L’empresari català i cofundador del Cercle Català de Negocis va entrar en política a principis d’aquest any formant part de la llista de Junts per a les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 14 de febrer. Va anar de número 3 a la candidatura encapçalada per Carles Puigdemont i Laura Borràs.

L’acte d’avui es farà a la Sala Mozart (20.30h) i l’accés és lliure. L’aforament estarà limitat seguint les mesures de seguretat antiCovid.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *