Els Blaumut tornen a Calella

El grup Blaumut actua avui divendres al Far de Calella dins el festival NEC on ja fa dies que hi penja el cartell d’entrades exhaurides. Tornen al mateix escenari on ja van venir l’agost de l’any 2013, quan les seves cançons començaven sonar a totes les ràdios. Un parell d’any abans, el 2011, firmaven contracte discogràfic amb Picap, i el setembre del mateix any treien al mercat musical el seu primer disc titulat ”El Turista”. El primer gran èxit de la banda va ser ”Pa amb oli i sal”.

Xavi de la Iglesia, cantant de Blaumut, ha dit que tenen el record d’una nit molt especial per l’ambient que es va crear, pel paisatge i pel Far.

Recordem aquell concert com una cosa ben especial per l’ambient que es va crear, pel paisatge, pel Far que és un lloc molt emblemàtic. Ens fa molta il·lusió tornar als llocs on hi hem estat bé. Serà un concert molt i molt especial.

Són l’Oriol Aymat al violoncel, Xavi de la Iglesia, veu i la guitarra, Vassil Lambrinov al violí, Toni Pagès a la bateria i Manuel Krapovickas al contrabaix i baix elèctric. Les seves són cançons que barregen el folk-pop, la música clàssica i la cançó d’autor. Aquesta nit, i per la gran demanda d’estrades, faran un doble passi on hi sonaran alguns temes del seu darrer disc 0001 i les cançons més populars del reu repertori.

Com que estem presentant la gira 0001de l’últim treball, tocarem unes quantes cançons d’aquest disc i farem alguns temes antics. Haurem de fer un repertori un punt més acotat perquè com que fem dos concerts, un a les 20h i l’altre a les 22h, haurà se ser més ajustat de temps. Però prometem passar-s’ho molt bé i que la gent gaudeixi d’aquesta energia.

Com en totes les actuacions que es fan al Far les portes del recinte s’obriran a les 19:30h i hi haurà servei de bar i restauració. Qui ho vulgui pot pujar amb el Carrilet que a les 20:30, 21h i 21:30h i des de la parada de l’Oficina de Turisme, ofereix transport gratuït. La tornada des del Far es fa a les 23:30h i a les 24h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *