Jordi Cantano, nou entrenador del CF Calella

Jordi Cantano, a l’esquerra, acompanyat dels membres del nou staff tècnic del CF Calella

Dirigirà l’equip en substitució de Quique Gómez, que va presentar la dimissió després de la derrota al camp de la Salut, diumenge passat. L’acord es va tancar ahir mateix, i ja se’l va presentar als jugadors. Avui farà el seu primer entrenament previ al partit del cap de setmana contra el Cirera de Mataró.

El santpolenc Jordi Cantano va ser jugador del CF Calella i en les dues últimes temporades ha entrenat la UE Llagostera. Allà va pujar el Juvenil a categoria Nacional. Ara dirigirà el primer equip calellenc, però no ho farà sol: l’acompanyen Xavi Garcia, segon entrenador; Marc Belles, entrenador de porters; Agustí Reverter, fisio; a més d’un preparador físic i un analista-scouting. Comptarà amb Dani Santnicolas de col·laborador. Un staff tècnic professional que agafa el repte de retornar la confiança a l’equip i aconseguir la permanència a Tercera Catalana.

L’anunci del seu fitxatge el feia el president del CF Calella, Jordi Tubert, a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

“Ha acceptat el repte, sap que hi ha plantilla per fer-ho i a veure si aconseguim encadenar un parell de victòries que animin el grup i els faci recuperar la confiança”, ha exposat Tubert.

El president del CF Calella ha tingut paraules d’agraïment cap a Quique Gómez, i al seu predecessor, Joan Freixer. “Han fet tots dos un esforç important”, ha dit. “Quique Gómez va agafar l’equip en un moment delicat i ho va tirar endavant, hi va posar tota la voluntat però els resultats no han acompanyat. En Joan Freixer segurament és una de les persones que ha fet més feina pel Calella en els últims cinc anys, i per a ell també les gràcies per la seva dedicació“, ha afegit.

El president del CF Calella confia que el canvi a la direcció de l’equip ajudi a canviar la dinàmica i s’encadenin dues victòries consecutives que l’allunyin de les posicions de descens.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *