Emili Pérez parla del resultat de la votació del Consell Municipal de Convivència i Participació

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Emili Pérez és un dels candidats al càrrec de Defensor de la Ciutadania. Avui ha participat a la tertúlia matinal de Ràdio Calella TV on ha dit que desconeixia el resultat de la votació del Consell Municipal de Convivència i Participació que va donar un ampli suport a Sílvia López, la presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària.

Ha dit és la millor candidata possible. Emili Pérez, qui va ser regidor portaveu del PSC en l’últim mandat municipal, sí que ha expressat que no tenia constància que el resultat del consell es fes públic o que, com a mínim, ell no sabia com havia anat.

“Vaig assistir al consell, vaig fer exposició del meu programa i del meu oferiment, en definitiva; i en acabar vaig marxar. Si algú ha decidit, hi ha hagut una votació, i la Sílvia López ha obtingut la majoria em sembla perfecte. Però no en tenia informació, no sabia el resultat de la votació, però em sembla perfecte perquè, a més, penso que és la millor candidata possible”, ha exposat.

Pérez ha recordat que el procés continua més enllà de l’opinió del Consell Municipal de Convivència i Participació. Que encara queda una presentació i reunió de la comissió de seguiment, que s’ha de trobar en aproximadament 10 dies.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat