Jordi Tubert anuncia que no es tornarà a presentar a les eleccions del CF Calella

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Tubert i la seva junta directiva deixaran les regnes del club calellenc aquest estiu, quan s’esgoti l’actual mandat. Ho confirmava ahir al programa La Banqueta de Ràdio Calella TV, tot oferint el seu suport a la candidatura que resulti guanyadora de les eleccions que s’hauran de convocar per aquest estiu. El president del CF Calella va dir tenir constància que hi ha gent disposada a prendre-li el relleu.

Aquest estiu hi haurà eleccions a la presidència del CF Calella i Jordi Tubert, l’actual màxim mandatari de l’entitat, no s’hi presentarà. Tampoc els membres de la seva junta directiva, segons exposava ell mateix ahir en declaracions al programa La Banqueta.

En principi no. Jo segur que no, no sé si algú voldrà continuar. Però en principi presentem tots la dimissió i treballem perquè algú tingui ganes d’entrar, que tindrà tot el nostre suport perquè això continuï.

Per Tubert, garantir la continuïtat del club és el més essencial i, en aquest sentit, va exposar que hi ha gent de l’entorn de l’entitat que sembla disposada a posar-s’hi al capdavant.

En l’àmbit esportiu, el president del CF Calella va refermar la seva confiança en el primer equip.

Amb molta confiança i molta esperança. Els nanos que juguen ho tenen molt clar i tenim un gran equip. S’entrenen bé i s’ho passen bé, i això dona molta confiança. Som tots 1.

El CF Calella jugarà contra el Molinos en la pròxima jornada de lliga, aquest diumenge al Camp de Futbol de Mar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat