Jornada de portes obertes a l’Escola Salicrú en un dia de classe

Escola Salicrú, ahir

Són els pares i mares amb fills que el pròxim curs iniciaran cicle els qui acostumen a aprofitar les jornades de portes obertes per conèixer l’oferta educativa que hi ha a la ciutat. L’última que ho ha fet és l’Escola Salicrú, que ofereix dues línies d’educació infantil i primària. Una escola verda, ubicada a la part alta de la Riera Capaspre, que recull en el seu projecte educatiu aspectes curriculars però també aquells que contribueixen al seu desenvolupament personal dins l’entorn. Per ensenyar verdaderament com és el dia a dia a l’escola, les portes obertes es van fer ahir dijous, mentre hi havia activitat a les classes.

La jornada de portes obertes a l’Escola Salicrú es fa en un dia lectiu. Així els pares i mares que s’hi han apropat han comprovat quina és l’activitat que hi ha normalment al centre: amb alumnes aprenent a les classes i gaudint de les zones d’esbarjo, i amb el personal docent treballant.

L’únic diferent han estat aquests observadors esporàdics, a qui des de la direcció s’explica quin és el projecte educatiu del Salicrú. La directora els resumeix en unes idees bàsiques: que l’alumne tingui interès per aprendre, iniciativa personal i responsabilitat.

“En petits grups de pares i mares ensenyem el trajecte de P3 fins a sisè (…) Expliquem el projecte educatiu, com és l’aprenentatge dels alumnes, la nostra metodologia i els valors que fomentem; que resumim en el tríptic que els dones”, explicava la directora del centre, Anna Codina.

L’Escola Salicrú és un centre públic d’una línia per als cursos de P3 i P4, i de dues línies fins a sisè de Primària. La directora ha expressat a micròfons de Ràdio Calella TV el seu desig perquè aquesta hagi estat, definitivament, l’última jornada de portes obertes en què s’hagin ensenyat les actuals instal·lacions. En breu, i segons confirmava la tinent d’Alcaldia Núria Parella a l’emissora municipal, es coneixerà el calendari d’execució del projecte per traslladar el centre a la Fàbrica Llobet-Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *