Puig (president CDC Calella): “Les bases tenen la força per canviar el partit”

Pere Puig, arxiu

CDC inicia el procés “Tot obert” de refundació del partit amb les primeres reunions per tal de copsar l’opinió del territori. L’agrupació local de Calella ha organitzat per demà dissabte una trobada perquè militants i simpatitzants debatin i expressin quin creuen que és el model que ha d’adoptar el partit de cara al futur, i en tots els aspectes, per tal de “renéixer”. Tindrà lloc a l’Ajuntament Vell i també s’hi ha convocat a persones de la població veïna de Sant Pol de Mar, a l’espera de confirmar-se la seva assistència. Qui sí hi acudirà és l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

El president local de CDC de Calella creu necessari que el partit obri aquest debat intern, basat en la participació, per definir el futur de la formació liderada per Artur Mas. Pere Puig ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV que serà la militància qui podrà decidir aspectes que van des de quina durada han de tenir els càrrecs polítics del partit, la direcció de les polítiques públiques o un aspecte transcendental com el de mantenir les sigles.

“Cal treure els dubtes que pugui tenir la ciutadania sobre el que és CDC i clarificar aquells aspectes que puguin considerar-se punts obscurs”, ha assegurat Puig. “Si la militància proposa que seguim sent CDC així serà, però si vol que es digui d’una altra manera, també”, ha afegit el president local de CDC, qui afirma que ara “les bases tenen la força per canviar el partit”.

Per això, el procés de refundació s’ha vingut a anomenar “Tot obert”. Es pot parlar de tot, insisteix Puig, i la voluntat és que sigui altament participatiu.

Quant al calendari, sense pressa però sense pausa, el president local de CDC ha explicat que culminarà en el congrés previst pel primer cap de setmana del mes de juny. “Al llarg d’aquest mes de març i com a molt tard fins a mitjans d’abril s’ha d’haver completat el recorregut local, comarcal i de federació per portar els aspectes tractats a nivell de país a la direcció nacional”, ha concretat Puig.

El president de CDC de Calella ha explicat que a la reunió de dissabte a l’Ajuntament Vell s’hi ha convocat més d’un centenar de persones, de la ciutat i també de Sant Pol de Mar, a l’espera que confirmin finalment la seva assistència. Entre els participants hi haurà l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *