Els geganters entreguen el premi a l’artista que ha dissenyat la seva nova imatge corporativa

geganters_logo

El dissenyador calellenc Albert Claramunt, conegut popularment com a Betus, va rebre de mans de la Colla de Geganters de Calella el taló nominatiu amb els 300€ de premi del concurs de logotips.

El xec el van entregar el Cap de Colla, Francesc Subirana i la Sots Cap de Colla, Mercè Montserrat. El cap de colla ha explicat que l’entrega es va fer al local de l’entitat, davant de les figures, i que el guanyador va estar molt content, tant pel premi com pel fet de conèixer més d’aprop la colla de geganters. Francesc Subirana: “El vam convidar que vingués al local, li vam entregar el taló i de passada ell va veure els nostres gegants, que, evidentment, ja coneixia. Ens va explicar que ja ens coneixia perquè és de Calella i que va seguir l’any que vam ser ciutat gegantera, que li va agradar. Encara el vam engrescar una mica a veure si podia entrar a la colla, ja que és un noi jove i pot carregar un gegant o una geganta“.

12339068_915922281789326_8417020131852209257_oLa nova imatge, dissenyada per Albert Claramunt, representa un hexàgon de puntes arrodonides amb un faixí transversal on hi ha el nom de «Colla de Geganters de Calella» i a la part de dalt hi apareix la silueta, de perfil, dels dos gegants de la colla, el Quirze i la Minerva. Està pintat amb to lila, que és el color corporatiu i de les camises dels geganters.

Francesc Subirana ha explicat que de mica en mica s’anirà veient aquesta nova imatge representativa de la Colla de Geganters de Calella a publicacions i marxandatge. “Aquest logo gairebé segur que l’utilitzarem a la butxaca de la camisa, i alguns llocs com les cartes, sobres… ja l’estem utilitzant. Per cert, aquest logo ja l’ha utilitzat l’Agrupació Sardanista al panell lluminós que tenen davant la Cooperativa on informen de les seves activitats, a la cloenda de la Capital de la Sardana ja es va utilitzar aquest nou logo de la colla. Ja està en marxa“.

El nou logotip està pensat per conviure amb l’emblema vigent de la colla. No es tracta de canviar-lo ni substituir-lo, sinó més aviat de disposar d’una imatge gràfica més moderna i de fàcil reproducció.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat