Jornada de portes obertes aquest diumenge a Can Saleta

CAN SALETA

El nou espai municipal de Can Saleta obrirà les portes aquest diumenge perquè tots aquells que ho vulguin puguin visitar i conèixer les instal·lacions del nou equipament municipal. Se celebrarà així una Jornada de Portes Obertes que arrencarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a l’una del migdia.

Després de mesos d’obres de rehabilitació l’octubre passat Can Saleta va obrir les seves instal·lacions amb un espai reservat pels joves de Calella. En aquest espai municipal també s’hi troben les àrees d’Economia Local, Igualtat i Drets Civils, Joventut, Participació i Solidaritat i Cooperació. L’edifici també incorpora a les dependències l’Sport City Lab, un espai de co-working i un auditori.
La Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va ser l’encarregada d’inaugurar aquest nou espai el passat 7 de febrer.
Des de la remodelació de l’antic Hostal Vell s’ha treballat amb l’objectiu de convertir aquest espai en un complex municipal que agrupi les àrees de Joventut, Promoció Econòmica i Comerç.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat