Jornada de votacions avui al local del PSC

A Calella hi ha convocades un centenar de persones a votar les primàries del PSOE per escollir Primer Secretari General d’entre els candidats Susana Díaz, Patxi López i Pedro Sánchez. La mesa, constituida avui dematí ha obert a les 10h i estarà en funcionament fins les 8 del vespre.

A Calella hi voten les agrupacions d’Arenys de Munt, Arenys de Mar, Canet, Sant Pol, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta i Calella. En total un centenar de persones estan cridades a posar la papereta en favor d’un dels tres candidats a Primer Secretari General del PSOE.

El partit ha facilitat un plànol als seus afiliats per trobar la seu del partit al carrer jovara número 103 i faciliten de tal manera la votació que practicament poden arribar amb el cotxe fins a la pròpia seu per exercir el dret de vot, deixant el cotxe decantat a l’entrada d’un aparcament, entrant i votar i marxar. Això, evidentment fins les 6 de la tarda, moment en que el carrer Jovara quedarà tancat a la circulació. Recordem que a Calella, aquest cap de setmana s’està celebrant l’IRONMAN i hi ha tot el Carrer Anselm Clavé tancat així com els accessos a la zona del Passeig de Mar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *