Jornades de Portes Obertes aquest cap de setmana a les escoles de Calella

Aquesta setmana han començat les jornades de portes obertes als centres educatius de la ciutat. L’Institut Bisbe Sivilla ha estat el primer a obrir les portes del centre per ensenyar les seves instal·lacions. El centre públic va celebrar ahir la seva jornada de portes obertes dirigida a explicar als pares quin és el seu projecte d’Educació Secundària Obligatòria. Aquest cap de setmana serà el torn de l’escola el Far, la Minerva, l’escola Pia i el Freta.

Aquestes jornades ajuden a les famílies a triar el centre on volen que els alumnes iniciïn cada cicle o educatiu, o bé canviar-lo. El primer centre a obrir les seves portes va ser el Bisbe Sivillla, que ho va fer ahir amb una xerrada informativa als pares i una visita guiada.

Li seguirà l’escola El Far aquest divendres 13 amb tres torns de visita. El primer serà a les 9 h del matí, un segon a les 11 h i un tercer a les 15.00 h. Els tres torns de visita finalitzaran amb una xerrada informativa on s’explicarà el model educatiu del centre d’educació infantil i primària.

Dissabte 14 serà el torn per l’escola La Minerva que obrirà les seves instal·lacions de 10 h a 13 h amb una xerrada informativa a les 11 h i una visita guiada a les 12 h.

L’escola Freta també farà la seva jornada de portes obertes dissabte, dirigida a famílies d’alumnes que el curs vinent cursaran P3. Serà de 10 a 12.30 h a l’edifici del carrer Jovara.

Aquest diumenge 15 de març (11 a 13.30 h) s’obriran els edificis d’infantil i de secundària i Batxillerat de l’escola Pia, al carrer Sant Pere i Jovara, respectivament.

Del 23 de març a l’1 d’abril es podran fer la presentació de sol·licituds als cicles d’educació infantil, primària i secundària.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *