Josep Grima, alcaldable de Junts per Catalunya: “Tinc molt clar on em poso”

grima web ok ok

Junts per Catalunya es prepara per a les municipals del 2023 amb el convenciment que cal incorporar intel·ligència i una nova manera de fer en la gestió pública a Calella. Josep Grima, el candidat a l’alcaldia, ha passat aquest matí pel programa La Ciutat, on ha reiterat alguns dels missatges que va donar en la seva presentació de diumenge al Passeig Manuel Puigvert. Ha parlat de la importància d’escoltar a la gent per implicar-la en el projecte comú de ciutat i de sumar-hi persones disposades a treballar amb el mateix objectiu.

Grima liderarà el projecte de Junts per Catalunya de Calella per a les municipals del 2023 amb ganes de donar un gir de 180 graus a la gestió pública dels últims anys. Diu que se sent amb ganes i molt ben acompanyat.

Normalment quan faig una cosa tinc molt clar on em poso. En aquest cas, encara més per tota la gent que m’ha acompanyat a fer el pas, evidentment la família. Però per canviar les coses t’hi has de posar, has de tenir la valentia, i jo ho faig sentint-me acompanyat.

L’alcaldable de Junts per Catalunya s’ha compromès a treballar per recuperar la il·lusió en Calella. Assegura que és que mou a l’equip que porta temps treballant en aquest projecte polític i de la gent que s’incorporarà a la llista electoral. Serà una candidatura cremallera i formada majoritàriament per independents que podran sumar coneixement, idees i experiència des de diversos sectors.

Creiem molt en l’equip, i farem pinya. La coordinadora local continua treballant de formigueta: la Mònica, la Carme, en Vicens, en Jaume i en Josep, que n’és l’ànima. El més probable és que el 80% de la llista no seran afiliats, sinó independents que té la voluntat de sumar i de ser-hi.

Junts es presentarà a les eleccions municipals de Calella com el partit de la renovació política i el que aportarà un nou model de gestió amb visió de futur a l’Ajuntament.

Hi ha polítiques que no segueixen una línia de futur. Tenim un problema amb els contenidors, és un tema sobre el que s’ha de treballar i molt; la política turística s’ha d’actualitzar perquè és evident que estem davant un canvi i és important. I sobretot hem de treballar en una política d’embelliment de Calella, amb “b”. Necessitem veure una ciutat bonica i creure’ns-la.

En relació a la coexistència de dos partits a Calella que porten el nom de “junts”, Grima ha defensat que ells són els autèntics.

Junts per Calella és una marca però fan política del PDeCAT. Veurem què passa amb aquest espai polític, si continua o no, sé que hi ha persones que se situaran amb el centrem d’Àngels Chacón. Ho seguirem de prop. Veurem quines polítiques fan i com es diuen. Nosaltres ens diem Junts per Catalunya, que tenim un partit que es diu així i ens en sentim orgullosos.

L’alcaldable de Junts per Catalunya ha reiterat que el seu partit és hereu de l’1 d’octubre perquè va fundar-se a partir d’aquells fets, però ha puntualitzat que en cap moment han dit que siguin els fills únics. “No som sectaris”, ha afirmat en resposta a les declaracions del líder d’Esquerra, Xavier Ponsdomènech, que ahir reconeixia que li havien grinyolat les seves paraules abans de la presentació de diumenge.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *