Meet & Greet amb els actors i actrius de “Perfectes desconeguts”

Pla teatral per aquest dissabte 14 de maig a Calella. L’equip de Joventut Artística que està fent les representacions de “Perfectes desconeguts” proposa un “Meet & Greet” després de la funció perquè el públic pugui parlar i conèixer els actors, actrius i directors de l’obra que estarà en cartellera fins el diumenge 22 de maig. Les entrades es poden comprar anticipadament al preu de 12 euros; i el mateix dia a taquilla de l’Orfeó Calellenc. Els socis i sòcies tenen un preu reduït de 10 euros.

L’elenc i l’equip tècnic de Perfectes desconeguts parlarà amb el públic que vagi a veure l’obra aquest dissabte a la nit, tal com ha explicat un dels directors, Marc Comerma, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Totes les persones que hagin comprat una entrada pel dia 14, quan acabi la funció podran fer preguntes als actors. Com ha sigut el procés de creació del personatge, quines dificultats s’han trobat, com han anat els assajos… Tant a ells com als directors.

Aquesta és la tercera producció de la renovada Joventut Artística, que ha fet l’adaptació teatral del text que el cineasta Álex de la Iglésia va portar amb èxit a la gran pantalla. Una comèdia que planteja les conseqüències de posar al descobert el que parlem pel mòbil.

Tracta sobre un grup d’amics que es reuneix per sopar i juguen al joc de deixar els mòbils sobre la taula que, quan sonen per una trucada o un missatge, l’han de posar en altaveu o llegir en veu alta. Això genera molts malentesos i es destapen secrets que donen peu a situacions molt divertides.

Joventut Artística va estrenar Perfectes desconeguts a finals d’abril i la mantindrà a la cartellera de l’Orfeó Calellenc fins el diumenge 22 de maig. Les funcions de dissabte comencen a les 21.30h i les de diumenge, a les 18.30h. Els que hagin comprat una entrada podran sopar per només 8 euros al restaurant del davant.

Hem arribat a un acord amb el restaurant Dos40 per tancar un menú de 8 euros per a la gent que presenti l’entrada de l’obra. Consisteix en un entrepà, beguda, patates braves i croquetes.

Perfectes desconeguts està dirigida per Marc Comerma i Nil Pera, que també s’han encarregat de fer l’adaptació del text. Hi intervenen els actors Pau Feliu, Sara Escamilla, Diego Pérez, Carla Famada, Mireia Tubert, Xènia Torres, Miquel Casals i Gerard Torruella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *