Josep Grima entra a la llista de Carles Puigdemont per a les eleccions catalanes

Imatge d'arxiu

El calellenc Josep Grima va de número 47 a la llista de Junts+ Puigdemont x Catalunya, la candidatura que s’ha presentat aquest passat cap de setmana a Elna, a la Catalunya Nord, on Carles Puigdemont s’ha traslladat a viure. En declaracions a Ràdio Calella TV, Grima s’ha mostrat honorat de participar en un projecte polític que s’articula en base al compromís per la independència i d’atendre i solucionar els problemes de país, entre els quals, segons assenyala, hi ha la seguretat i la multireincidència o la sequera.

L’agrupació local de Junts de Calella va assistir a la presentació de la candidatura de Carles Puigdemont per tornar a la presidència de la Generalitat de Catalunya. També per acompanyar el portaveu municipal, Josep Grima, que ha entrat de número 74 a la llista per Barcelona. En declaracions a RCT ha expressat l’honor que sent de formar-ne part i així representar les calellenques i calellenques.

Molt content de formar part de la llista del president Puigdemont, de la candidatura Junts+ Puigdemont x Catalunya, no només en el terreny personal. Em va il·lusió molt gran, també a nivell d’agrupació local (…) Serà una candidatura de progrés i la que retornarà el president Puigdemont d’on no hauria d’haver sortit mai, que és la presidència de Catalunya.

Grima posa de relleu l’excepcionalitat del moment que es dibuixa amb les eleccions del 12 de maig perquè, segons recalca, permetran restituir Carles Puigdemont a la presidència de la Generalitat i “acabar amb la feina”, en referència al projecte independentista que constitueix l’eix de la candidatura de Junts+ Puigdemont per Catalunya.

“Això va de governar o que et governin”, explica el portaveu municipal de Junts, que assegura que la candidatura també està igualment compromesa a afrontar de cara els problemes de país. Enumera la seguretat – i la multireincidència – o la sequera, per exemple.

No es tracta només del retorn del president Puigdemont com a president, que també; sinó que va del país, de liderar les institucions i plantejar els problemes que tenim damunt la taula: seguretat, educació, pagesia, turisme, la sequera o la immigració, a més dels impostos. Són problemes que els hem de plantejar de cara, i això ofereix la nostra candidatura. Hem d’obrir les carpetes i afrontar aquests temes.

Junts+ Puigdemont x Catalunya lamenta la letargia en què ha entrat la dinàmica institucional dels últims anys, provocada també per la divisió del flanc independentista. El partit es presenta amb la voluntat de recuperar un lideratge clar i ambiciós, capaç de parlar “de tu a tu” amb l’Estat espanyol.

El calellenc Josep Grima va ser el número 2 a la llista de Junts per les municipals del 2023 – amb Marc Buch com a cap de llista i que des de l’estiu passat ja és militant del partit – i també va formar part de la candidatura de la mataronina Míriam Noguera a les eleccions a les Corts espanyoles del juliol del 2023.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *