Josep Maria Grima, protagonista de “Jekyll & Hyde”: «És el primer paper que faig en representació teatral i musical»

La lluita entre el bé i el mal és l’argument de fons del musical Jekyll & Hyde a càrrec del grup de teatre de l’Agrupació de Teatre Solidari de Calella, basat en la novel·la de Robert Louis Stevenson, i que des de dimecres s’està realitzant a la Sala Mozart i durarà fins demà diumenge. Avui a les 22h i demà a les 19h hi haurà funció.

Josep Maria Grima, Andrea Enrich, Esther Buquet, Noha Roca i Carles Famada són els protagonistes de l’obra i han explicat al programa Camelot de Ràdio Calella Televisió que porten vuit mesos preparant el musical. També han comentat que l’obra està funcionant força bé i que tot són comentaris positius.

Grima interpreta el doctor Henry Jekyll i Edward Hyde i ha manifestat que és el primer paper que fa en representació teatral i musical.

Sempre m’han agradat els reptes. Veig una cosa i m’hi llenço i hi ha gent al voltant que confia en mi. Si els qui van decidir triar-me, no s’haguessin decidit, jo no estaria aquí”

Encara hi ha entrades disponibles per demà, a la venda a la web teatresolidari.cat i, si en queden, a la taquilla de la Sala Mozart. El preu de l’entrada és de 12 euros i s’ha habilitat una fila zero per a qui vulgui fer una donació per a la bossa de la Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació mèdica i científica del càncer. Aquest és l’objectiu solidari de l’obra.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *