Josep Torres (alcaldable PSC Calella): “Dedicarem el 50 % de la inversió anual de Calella a l’esport”

El cap de llista del PSC a les properes eleccions municipals, Josep Torres, afirma que si governa destinarà un 50 % de la inversió anual de la ciutat al desplegar el pla d’equipaments esportius. Torres, actualment membre de l’equip de govern a Calella, s’ ha mostrat molt satisfet de la feina fet aquests darrers quatre anys juntament amb el PDeCat. L’alcaldable socialista ha reconegut que han fet un «bon equip de treball» amb els seus socis de govern i han aconseguit portar a terme el 70 % del que havien previst.

Josep Torres ha explicat avui al programa La Ciutat que del total d’ 1.800.000 euros que anualment es destinen a inversió, la meitat es dedicarà a l’esport. L’alcaldable socialista afirma que cal dotar al ciutat dels equipaments que necessita i fer millores. En aquest sentit, Torres afegeix que aniran a buscar finançament on calgui, a la Generalitat o al govern central si cal per poder dur-ho a terme.

Desplegar el Pla d’Equipaments Esportius. Pensem que durant quatre anys, Calella ha d’aconseguir quan acabi aquest següent mandat, que tingui unes infraestructures esportives al nivell que la ciutadania necessita perquè tenim una gent molt activa. Hem de fer millores i hem de fer noves estructures. La gran oferta serà aquesta.

El cap de llista del PSC també ha tingut paraules pel projecte presentat fa uns dies per l’equip de govern al parquing 2 de l’ Hospital. Recordem que es preveu ampliar aquest equipament gràcies al dret d’edificació aconseguit amb la instal·lació d’ un supermercat. Torres considera que es tracta d’una gran oportunitat i es mostra molt satisfet del projecte.

Deixeu-m’ho dir de manera molt vulgar, es un puntazo. Escolteu, no ho puc criticar perquè a qualsevol persona que ens escolti li podem explicar que el pàrquing de l’Hospital 2 és un pàrquing privat que tenim un ús públic perquè el tenim lloc l’ajuntament. És privat i no és mai nostre i partir de l’ 1 de juliol acabava el contracte i ens podíem quedar sense 120 places d’aparcament.

Josep Torres també ha parlat de la influència que pot tenir en els resultats del PSC a les eleccions municipals la convocatòria d’eleccions generals el 28 d’abril. El candidat socialista ha estat crític amb el fet que s’ hagi arribat a aquesta convocatòria perquè no es van aprovar els presssupostos generals de l’Estat proposats pel govern de Pedro Sánchez.
Torres considera que no hi havia raons contundents per dir que no i que el president espanyol no podia fer res per la situació dels presos.

Jo crec que no hi havia raons contundents per dir que no. Si la raó eren els presos, s’equivocaven perquè no depenia de President. Hi ha coses que depenen de mi, com he dit al principi, i hi ha coses que no depenen de tu i no pots dir perquè no ho fas. Primer no depenia, després els mateixos presos van dir “no volem ser moneda de canvi, no volem, feu política”
i jo crec que no s’ ha fet política.

Sobre futurs pactes de govern, Torres s’ ha reafirmat en el fet que el compromís amb els seus actuals socis, el PDeCat, acaba al maig. A partir d’aquí, ha explicat Torres, s’obren a parlar amb tothom.

Podeu veure l’entrevista que li hem fet a Josep Torres al programa La Ciutat aquí :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *