Josep Torres serà el cap de llista del PSC a les municipals del 2019

Repeteix d’alcaldable per al partit socialista tal com es va decidir ahir en l’assemblea extraordinària. Els militants van avalar la seva candidatura, l’única que s’havia presentat a les primàries. El PSC de Calella arrenca així el camí cap a les municipals, en un procés que passa, a partir d’ara, per la configuració de la llista, que comptarà amb Cindy Rando com a número 2, i l’elaboració del programa electoral, que girarà entorn a l’esport.

Així ho va confirmar ahir Josep Torres en declaracions a Ràdio Calella TV.

Hem començat ja a parlar, tenim feta una avaluació d’allò que hem fet i a partir d’ara haurem de fer reunions i haurem de fer pluja d’idees i a partir d’aquí confeccionar el nou programa. El proper mandat penso que és molt clar que ha d’anar entorn a l’esport. Nosaltres plantejarem a partir del treball que s’ha fet del Pla esportiu d’intentar dir gran part de les inversions que ha de fer Calella en aquests 4 propers anys han de ser dedicats a l’esport perquè hem de millorar totes les infraestructures que puguem del poble.

Torres ha assegurat que afronta les eleccions amb moltes ganes i la il·lusió d’incrementar la presència dels socialistes al consistori.

Nosaltres anem molt humilment, anem a que la gent valori la feina que hem fet i si ens ho valoren, nosaltres el que voldríem és incrementar la presència. No es tracta de dir 2, 3, 4, quants més millor, i si nosaltres podem ser un futur i tenir una presència important a l’Ajuntament i fins i tot podem anar a per l’alcaldia, estaríem contentíssims, però nosaltres en últim terme farem el que la gent ens digui. La gent ens ho dirà amb el vot. Allà on ens situï la gent, nosaltres farem tot el realisme que ens toca fer. Si hem d’estar a l’alcaldia hi serem i si no plantejarem un pacte de govern amb les forces que ens entenguem.

El cap de llista socialista va anunciar que seria l’última vegada que es presentaria a alcaldable, destacant la seva voluntat de deixar pas a la gent jove.

Jo crec que tot té un cicle. Els que no ens dediquem professionalment a la política, almenys jo, m’ho plantejo com un servei al poble i que té caducitat. En aquest moment hem fet quatre anys, ara farem quatre més, vuit anys ajudant a que les coses tirin a Calella crec que és suficient perquè hi ha darrere més gent i nosaltres hem començat un camí i segur que uns altres el seguiran i possiblement millor que jo.

Josep Torres va ser escollit cap de llista en un acte que va comptar amb la presència de la diputada al Parlament de Catalunya Alícia Romero i del president del PSC al Maresme, Xesco Gomar.

A continuació podeu recuperar l’acte de proclamació de Josep Torres com a alcaldable del PSC a les comteses electorals del 2019.

També podeu escoltar l’entrevista a Josep Torres.


I podeu recuperar l’entrevista a la diputada socialista, Alícia Romero.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *