El propòsit d’any nou de la Biblioteca és que tots llegim un llibre cada mes

La Biblioteca de Calella ha començat l’any 2017 amb tot el seu ventalls de clubs de lectura en marxa i amb activitats que ja són tot un clàssic a la ciutat, com les hores del conte, i més recentment les trobades d’òpera.

La directora de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça, Dolors Llavall, ha explicat que ara mateix estan en marxa els diferents clubs de lectura que ofereix la Biblioteca, i que ens poden servir com a excusa per complir un bon propòsit d’any nou que tothom s’hauria de fer. Llegir, com a mínim, un llibre cada mes. “Una bona opció és proposar-se llegir un llibre cada mes que ens faci pensar i ens faci més intel·ligents. Una bona manera és participar a un Club de Lectura. N’oferim uns quants. Ens permet descobrir llibres en els quals no ens havíem fixat i aprendre dels comentaris, ja sigui de les persones que coordinen el club o dels mateixos companys de viatge. Només cal inscriure’s, tenir el carnet de la biblioteca i venir“.

Penya_llibres_19-03-15 (8)Dolors Llavall ha enumerat els clubs de lectura que hi ha en marxa, que donen servei a gent de totes les edats. “Dijous es fa Club de Lectura en anglès. cada divendres al matí es fan tertúlies en català, organitzat per l’Oficina de Català i la Biblioteca. Després hi ha el Club de Lectura “llibre obert” que és general per adults. “Tardes de tertúlia es fa un dijous a mitjans de mes i està dedicat a la gent gran. Després hi ha el Club de Lectura Infantil «Submergeix-te a la lectura» amb la Mon Mas i és l’últim divendres de mes“.

Pel que fa a les activitats, la propera que hi ha prevista és dissabte 21, a dos quarts de 12 es farà un conte amb titelles, «l’Estrella i el Castor» i “La caseta de xocolata”, a  càrrec de Mercè Llobet.

Dijous 26, a les sis de la tarda, a l’Ajuntament Vell, es fa el taller de memòria per a la gent gran. I l’endemà comença el Club de lectura infantil (de 9 a 12 anys) «Submergeix-te a la lectura» amb la lectura del llibre Un somni dins el mitjó d’Eulàlia Canal.

I el mateix dia a la Sala Mozart es fan les Trobades d’òpera, en concret una sessió dedicada a La sonnambula de Vincenzo Bellini. Aquesta activitat la fa la Biblioteca amb la col·laboració de l’Aula d’Extensió Universitària de Calella.

I dissabte 28 al matí es fa una nova hora del conte. S’explicarà «De què fa gust la lluna?» a càrrec de la Mabi.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Dolors Llavall, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *