Joventut Artística comença els assajos de la seva pròxima estrena

Albert Salvañà dirigint l'assaig que s'ha fet aquesta setmana

El grup teatral calellenc aposta per una comèdia sobre la infidelitat per a la seva pròxima producció, que s’estrenarà a finals d’abril. Es tracta de l’obra “Sigues infidel i no miris amb qui”. Aquesta comèdia triomfa allà on es representa des que l’escriguéssin Ray Cooney i John Chapman, fa 25 anys.

Albert Salvañà i Maria Rosa Serra es posen al capdavant de la pròxima obra que posarà en escena Joventut Artística al Teatre Orfeó Calellenc. Aquests dies n’han començat els assajos amb la lectura d’un text aborda el tema de la infidelitat des d’una prespectiva còmica. Un gènere que trencarà les temàtiques que darrerament havien escollit representar a Calella.

Feia molt que no portavem una comèdia i ara tenim un vodevil que és per petar-se de riure. Penso que el públic ho està esperant”, comentava Salvañà en un dels impassos de l’assaig que s’està fent al Teatre Orfeó Calellenc. “Estava mirant la lectura dels dos actors que fan el paper de marit i ja noto que hi ha feeling entre ells, això demostra que s’ha endevinat el repartiment”, afegia Serra.

Joventut Artística fa en aquest cas una aposta amb garanties. La de l’èxit que ha anat recollint el text del duet de guionistes britànics des que es va representar per primera vegada el 1967. La història gira a l’entorn de dos socis d’una botiga de roba de pell: un d’ells és un marit absolutament enamorat de la seva esposa i l’altre, un caradura que enganya a la seva dona cada cop que se li presenta l’ocasió.

Això genera un munt de situacions absurdes i divertidíssimes de portes que s’obren i que es tanquen. “Quan llegeixo l’obra ja veig quin muntatge s’ha de fer i aquesta resultarà complicada perquè hi ha d’haver dalt l’escenari un dormitori amb una paret al mig, una sala d’estar…”, apuntava el director.

Joventut Artística preveu que Sigues infidel i no miris amb qui s’estreni el diumenge 30 d’abril i que se’n facin unes quantes representacions al Teatre Orfeó.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *