Càritas Calella rep una important donació d’aliments dels alumnes de l’Escola Pia

Els alumnes de sisè de Primària de l’Escola Pia de Calella han entregat aquest divendres 1.168 quilos d’aliments que han recollit en el marc del “mini recapte” que organitzen cada any i destinen a diferents entitats i organitzacions humanitàries. El beneficiari ha estat aquest cop Càritas Calella, que ha agraït públicament el gest solidari dels escolars, dels professors que impulsen la iniciativa i del conjunt del centre educatiu.

Aquest mateix matí han carregat els productes per portar-los al magatzem de Càritas. Pep Vidal, tresorer de l’entitat, ha explicat que els mateixos nois i noies els han ajudat en la feina i que ho han aprofitat per informar-los de la funció social que desenvolupen a Calella.

“Els hem explicat que els 1.168 quilos recollits no arriben a cobrir ni la demanda a la qual Càritas Calella dona resposta en una setmana. I ho hem fet perquè tinguin consciència de com es treballa i la quantitat de gent que atenem”, ha manifestat Vidal. Són entre 120 i 130 famílies a la setmana, com ha tornat a recordar Vidal, derivades en aquest cas des dels Serveis Socials municipals a partir d’un estudi particular de cada cas.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *