Judith Corachan (Tricbm) guanya la primera edició del Bizkaia Triathlon

L’esportista del club calellenc va imposar-se amb molta autoritat a la primera edició de la prova, disputada dissabte passat. Corachán va dominar els tres segments i va creuar la línia d’arribada amb un temps de 4 hores, 33 minuts i 34 segons; amb mitja hora d’avantatge respecte la segona classificada, Isabel Gómez Fargas, del Cambrils Club Triatlón. El podi femení el va completar Ioana Osa, amb un temps de 5 hores, 1 minut i 59 segons.

1,9 quilòmetres de natació, 87 quilòmetres de segment ciclista i 21 quilòmetres de cursa a peu que la triatleta del Tricbm va completar amb un magnífic temps que confirma que està fent una gran temporada, després de les victòries al Challenge de Salou i al Triatló de Zarautz.

En categoria masculina, la victòria va ser per a Gustavo Rodríguez, de Lugo. El van acompanyar al podi Pello Osoro i Egoitz Zalakain.