La Marxa Nocturna estrena recorregut, amb sorpresa inclosa

Imatge d'arxiu

Calella-Marxa organitza per aquest dissabte 29 de juny la dotzena edició de la Marxa nocturna, amb una variació en el recorregut i mantenint el concert d’havaneres a l’arribada, a càrrec novament del grup Els Faroners de Calella. Estan obertes les inscripcions, que es poden formalitzar cada tarda al local del carrer Sant Joan. Els participants s’enfrontaran a 13 quilòmetres, que podran fer corrent o caminant, i també acompanyats de gossos, si ho volen, sempre i quan els portin lligats.

Martí Barrera, president de Calella-Marxa, avança que al llarg del recorregut els marxistes es trobaran amb un “corriol diabòlic”, del qual no n’ha volgut donar pistes.

La distància són 13 quilòmetres aproximadament, semblant a la dels altres anys. Cada any variem el recorregut, aquest any passarem pel “corriol diabòlic” i pel camí que hi ha entre el Tennis i el Far. No només passarem per pista forestal sinó que hem introduït alguns corriols (…) La pot fer tothom. Així com la marxa de la Llopa és per a atletes federats; aquesta la pot fer tothom.

La Marxa Nocturna sortirà del Passeig Manuel Puigvert a les 21h per enfilar el recorregut que els farà passar pel Far i les Torretes, on es gaudirà de les millors vistes sobre Calella. L’organització ha previst tots els serveis per als participants, tant durant la caminada com a l’arribada.

Recomanem que la gent porti frontal o llantera. Fins a les 10 encara s’hi veu, però a partir de llavors ja és fosc i resulta necessari. Durant el recorregut hi haurà dos punts d’avituallament: un a prop l’Era d’en Móra -les antigues basures- i l’altre, a les Torretes, ja de camí a Calella.

Es calcula que el gruix de participants hauran completat el recorregut abans de les 23h. En arribar al Passeig Manuel Puigvert, se’ls donarà un entrepà per sopar i una petita nevera de begudes d’obsequi. I es trobaran amb un concert a càrrec de Els Faroners de Calella, que oferiran un repertori de cançons de taverna i d’havaneres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *