Juli Fàbregas, 25 anys dedicats a la interpretació

Fàbregas interpreta en Santi a la sèrie "Les noies de l'hoquei"

L’actor Juli Fàbregas ha passat aquests dies pel programa La Ciutat en una de les visites que fa habitualment a Calella des que va fixar la residència en una ciutat pròxima a Madrid i allà “hi ha fet arrels”. Ha aprofitat per fer repàs a la seva trajectòria, a punt que es compleixin 25 anys de l’estrena de “La Rosa” la sèrie de TV3 on va fer el seu primer gran paper. Hi arriba en un bon moment: actualment surt a la petita pantalla amb la sèrie “Les noies de l’hoquei” de TV3 i acaba de rodar una pel·lícula a Mèxic on interpreta el personatge d’un sacerdot que es dedica a fer exorcismes.

Juli Fàbregas serà el sacerdot Menéndez en la pel·lícula que s’estrenarà el maig del 2020 a Mèxic i que és la primera d’una trilogia que confessa “l’ha enamorat”. Es va rodar ara fa dos mesos al país sudamericà, durant sis setmanes. Es dirà Menéndez, parte 1: El dia del señor. L’actor calellenc n’ha donat la primícia a Ràdio Calella TV.

És una pel·lícula d’un capellà que ha perdut la fe i té un sistema peculiar de fer exorcismes. És molt violent. Rep la visita del pare d’una noia i li diu que està posseïda pel dimoni i li demana que li tregui (…) És una pel·lícula de terror, un thriller amb un toc d’humor força especial (…) És un projecte de tres pel·lícules de les quals n’estic enamorat.

En paral·lel, Fàbregas ens ha acompanyat cada setmana a TV3 explicant-nos la història d’un equip de jugadores d’hoquei que lluita pel reconeixement de l’esport femení. Tot plegat, barrejat amb les complicacions que van apareixent en les vides de les adolescents. Ell interpreta el Santi, el pare de la protagonista i germà del president del club Minerva.

Està més que satisfet per l’acollida que ha tingut la sèrie Les noies de l’hoquei, líder de descàrregues del servei a la carta de TV3. Espera que això ajudi a que hi hagi una segona temporada.

Està tenint molt d’èxit sobretot entre el públic adolescent que l’ha agafat amb força. La setmana que ve serà l’últim capítol de la temporada i sempre que n’hi haurà més, però això no es pot dir mai fins que s’acaba de tancar del tot.

Amb el projecte mexicà coent-se i esperant la trucada que li confirmi la segona temporada de la sèrie de TV3 i que compten amb ell, Juli Fàbregas complirà 25 anys dedicats a la interpretació. Diu que la feina d’actor, com d’altres, és insegura i que ha passat etapes de molta feina i d’altres no tant.

En aquests 25 anys hi ha hagut de tot. Hi ha moments que la feina et surt per les orelles i d’altres que no en tens. T’organitzes i vas tirant endavant, com passa en qualsevol altre sector. Hi ha gent que té feines i molt diferents que també han d’organitzar-se.

Fàbregas, que és president del jurat del Calella Film Festival, ha afirmat que seguiran treballant amb la comissió organitzadora perquè continuï creixent i sigui trampolí per a les produccions de baix cost.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *