L’Ajuntament dona l”ok’ a l’obertura de La Gàbia

El bar rodó del Passeig Manuel Puigvert tornarà a funcionar aquest divendres. L’Ajuntament ha recepcionat les obres de millora de l’establiment que han anat a càrrec de l’empresa concessionària Xenulua, certificant que s’ha complert amb tots els requisits establerts en el plec de clàusules. Aquest era l’últim tràmit que s’havia de resoldre abans que pogués iniciar l’activitat. Tal com va avançar Ràdio Calella TV, i han confirmat aquest mateix migdia, els propietaris preparen una inauguració-presentació per aquest mateix dijous i l’inici de l’activitat per l’endemà, divendres. La Gàbia reobrirà poc més d’un any després d’haver abaixat la persiana, estrenant local reformat, nova direcció i proposta gastronòmica, a més d’un espai de lleure amb llits i salts elàstics, que també han superat la inspecció tècnica.

La Junta de Govern Local, reunida aquest dimecres, ha donat l’ok a l’obertura de La Gàbia en base als informes dels tècnics municipals que han inspeccionat les obres de millora de l’establiment que han anat a càrrec de la concessionària, l’empresa tarragonina Xenulua. Han certificat que tot s’ajusta a normativa i que s’han complert els requisits del plec de clàusules administratives.

També ha superat l’avaluació les noves instal·lacions de l’espai de lleure infantil que hi ha al costat d’una de les terrasses del bar rodó. “S’ha acreditat tècnicament que tant els llits com el ‘jumping’ són segurs. És a dir, la instal·lació actual és correcta”, indiquen fonts municipals consultades per Ràdio Calella TV.

Interior de l’espai de lleure infantil en una imatge capturada la setmana passada

Tal com tenien previst – a l’espera de resoldre aquest darrer tràmit –, els propietaris no volen retardar-ne l’obertura, i serà aquest mateix cap de setmana. Per demà a la tarda preparen una inauguració-presentació i divendres engegaran el servei de migdia i vespre. Lluís Gómez, al capdavant de l’empresa i amb experiència en el sector de l’hostaleria, diu que estan molt il·lusionats d’aterrar a Calella i reconeix que l’espera se’ls ha fet llarga.

El bar rodó mantindrà el nom de La Gàbia, però amb el prefix de Tsunami, que és el del grup de restauració de l’empresa Xenulua, amb locals a la província de Tarragona. Explica Gómez que són conscients del nivell que van deixar els antics propietaris i que molts calellencs i calellenques ho recorden amb nostàlgia. És per això que demà a les set del vespre faran una obertura de portes anticipada per donar-se a conèixer. Tothom està convidat a una copa de cava i a una degustació d’arrossos, que és la seva carta de presentació a la taula.

Xenulua ha guanyat la concessió del bar rodó per un període de 10 anys, a comptar des del moment de l’adjudicació, el 2023. El cànon anual establert és de 33.000 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *