Junts i PSC es reparteixen les presidències de Ràdio Calella TV i Gestvia

Després de la constitució de l’Ajuntament de Calella sortit de les eleccions municipals del 28M i la posterior formació del nou govern, el torn ha estat per les empreses públiques municipals. Els consells d’administració que s’han constituit recentment també són un reflexe de la correlació de forces de l’arc plenari. Així, els dos partits que formen el govern de coalició, Junts i el PSC, han posat els seus representants al capdavant de Ràdio Calella TV i de Gestvia. Posem nom a totes les conselleres i consellers que han estat designats pels partits polítics amb representació municipal.

Quim Pla (Junts), regidor adjunt a l’Alcaldia per a les àrees de Comunicació, Innovació i smart city, Transparència i Sostenibilitat, és el nou president del consell d’administració de l’empresa municipal Ràdio Calella TV. L’acompanya Cindy Rando (PSC), la primera tinent d’Alcaldia que repeteix en el càrrec de vicepresidenta que ja va ostentar en l’anterior mandat municipal.

Aquestes són les persones designades pels partits polítics amb representació municipal per representar-los en el consell d’administració de Ràdio Calella TV, que no tenen perquè ser càrrecs electes.

Junts (4 consellers):
Quim Pla (president)
Mireia Itchart
Anna Pérez
Josep Pous (independent)

Esquerra (2 consellers):
Míriam Sellés
Joan Ferrer

PSC (2 consellers):
Cindy Rando (vicepresidenta)
Maria Dolores Ortiz

Estimem Calella (1 conseller):
Enric Gómez

Calella en Comú Podem (1 consellera):
Victòria Padilla

PP (1 consellera per al període 2023-2025):
Andrea Mesa

CUP (1 conseller per al període 2025-2027):
Nil Camps

En el cas de l’empresa municipal de mobilitat, Gestvia, la presidència s’ha quedat en mans del PSC, com en l’anterior mandat municipal. Soufian Laroussi, el tinent d’Alcaldia de Seguretat i Mobilitat, repeteix en el càrrec i l’acompanya l’alcalde Marc Buch (Junts) a la vicepresidència.

Els partits polítics amb representació municipal han designat aquestes persones per formar part del consell d’administració de l’empresa que, entre d’altres afers en cartera, té la construcció de l’aparcament de Can Saleta o la gestió de les zones blaves i verdes de la ciutat.

Junts (4 consellers):
Marc Buch (vicepresident)
Salvador d’Horta Barbé
Mireia Itchart
Vicenç Marré

Esquerra (2 consellers):
Xavier Ponsdomènech
Jordi Sitjà

PSC (2 consellers):
Soufian Laroussi (president)
Pere Tarrés

Estimem Calella (1 conseller):
Enric Gómez

Calella en Comú Podem (1 conseller):
Albert Fernánez

PP (1 conseller pel període 2025-2027):
Miquel Campoy

CUP (1 conseller pel període 2023-2025):
Oscar Fruitós

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *