[AMPLIACIÓ] Junts per Calella i el PSC volen crear una taula de comerç local per afrontar l’etapa post-Covid

Davant les dificultats que pateix el comerç local com a conseqüència de la crisi de la Covid-19, els dos partits del Govern Municipal, Junts per Calella i el PSC, proposen la creació d’una taula específica que actuï d’espai de debat i reflexió per dissenyar accions i promocions que serveixin de revulsiu. La seva voluntat és que sigui participada per les associacions i gremis, però que s’obri a tots els comerços de la ciutat. La proposta l’han registrat com a moció perquè sigui debatuda en el pròxim Ple Municipal.

Promocionar i dinamitzar el comerç local és l’objectiu de la taula que volen crear els partits del Govern, posant de manifest la importància d’aquest sector per a l’economia local. El portaveu del grup municipal de Junts per Calella, Marc Buch, ha exposat la voluntat d’aplegar-hi el màxim de visions i sensibilitats.

El nostre interlocutor ha estat i seguirà sent l’associació de comerciants Calella Centre Comercial, però tenim volem crear una taula àmplia i molt representativa i, per això l’obrim a tothom.

Des de Junts per Calella s’apel·la a la responsabilitat dels grups de l’oposició perquè se sumin a la iniciativa i treballin colze a colze amb el Govern per ajudar al sector. La proposta l’han registrat com a moció perquè sigui debatuda en el pròxim Ple Municipal.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.