Ja es coneixen els finalistes del concurs de guió cinematogràfic del Calella Film Festival

guió cine

El Calella Film Festival ha donat a conèixer la llista de nou finalistes del concurs de guió que ha convocat per primera vegada amb l’objectiu d’impulsar futurs projectes cinematogràfics. Es vol premiar les millors idees per a llargmetratges i, específicament, una que tingui a veure amb el Maresme. És una col·laboració amb el Consorci de Promoció Turística del Maresme per tal de potenciar la participació dins del territori.

El jurat del Calella Film Festival ha seleccionat els següents treballs:

“La escena final de Casablanca”, de la guionista Carlota Pinyet; “Pochinock”, de Daniel Muñoz; “Concepción”, d’Eloi Tomás; “El Pueblo”, de Mer Glez; “Pennumbrata”, de Ramon Aguyé; “Ropa de Verano”, de Judit Llauradó; “Cenizas”, de Tess Massero; “La viga”, de Náyade Gómez; i “Madame Obsesión”, de Jaime Zaragoza.

Des de l’organització del certamen cinematogràfic s’indica que el concurs vol ser un impuls per a la producció de guions i la realització de nous llargmetratges.

El Calella Film Festival està previst per la primera setmana d’octubre, després d’haver-se ajornat per les restriccions de la crisi del coronavirus. El seu responsable, Albert Guinart, explicava a Ràdio Calella TV que el festival de cinema low cost va moure dates per la prohibició de celebrar esdeveniments amb certa concurrència i que les noves dates donaven una oportunitat per ajustar la programació als visitants que s’esperen a Calella.

Mirant disponibilitats de la Sala Mozart i una setmana interessant, vam decidir-nos per la setmana del 2 al 10 d’octubre. Coincideix amb l’IRONMAN, és una setmana que ens visita molta gent a Calella, amb estada llarga, i hem pensat fer alguna programació en VO que pugui agradar al públic que serà aquí.

Entre d’altres, Guinart apuntava la possibilitat de projectar cintes de temàtica esportiva i en espais cèntrics i a l’aire lliure, com pot ser la Plaça de l’Ajuntament.

El Calella Film Festival arribarà aquest any a la seva cinquena edició homenatjant el cinema dels anys 80. Un dels personatges de ficció que va marcar l’època i que ha passat a la història és E.T., el protagonista del mític film dirigit per Steven Spielberg l’any 1982. Aquest entranyable extraterrestre protagonitza el cartell del certamen calellenc dedicat al low cost, a les produccions de baix pressupost.

Com a novetat, aquest any els guanyadors rebran un trofeu de bronze que recrea la figura de la Llopa. S’ha encarregat al mateix escultor que va fer la peça que hi ha a la Riera Capaspre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat