Junts per Catalunya es presentarà a les municipals de Calella

Josep Puig es postula per ser el coordinador de l'agrupació local de Junts
Josep Puig es postula per ser el coordinador de l'agrupació local de Junts

Una nova opció política concorrerà a les eleccions municipals de Calella del 2023. Junts per Catalunya ha confirmat aquest matí que presentarà candidatura i que hi començarà a treballar a fons passat l’estiu, quan s’hagi constituït l’agrupació local i s’hagi elegit l’equip de coordinació. Per liderar-lo s’hi postula Josep Puig, que se sotmetrà a la confiança de la militància. Ell és una cara coneguda de l’espai postconvergent –va anar a la llista de Candini per a les últimes municipals– que s’ha decantat per l’ideari polític del partit de Carles Puigdemont. Va ser actiu fent campanya durant les últimes eleccions al Parlament de Catalunya. Aquest matí n’ha parlat al programa La Ciutat.

Josep Puig es postula per ser el coordinador de l’agrupació local de Junts per Catalunya de Calella, però assegura que això no significa que ell hagi d’encapçalar la candidatura que el partit presentarà a les municipals del 2023.

Esclar, ens presentarem. Sinó faríem riure (…) Una cosa és la feina orgànica d’un partit a nivell local o comarcal, i l’altra són les persones, militants o no, que es vulguin presentar a les llistes electorals.

Puig ha explicat que a Junts hi són benvinguts tots els demòcrates que apostin per la justícia social i la República Catalana, i amb ganes d’entomar l’enfrontament amb l’Estat, quan arribi el moment. I que no cal tenir el carnet del partit per donar-hi suport i, fins i tot, formar part de la llista, amb la qual hi començaran a treballar passat l’estiu.

Junts es confirma com a nova opció política a Calella que marca distàncies amb el PDeCAT de Montserrat Candini. Però bàsicament sobre política nacional.

Discrepem en temes de política nacional amb la Montserrat Candini, que respecto com alcaldessa i penso que la major part de la feina que fa és correcte. Avui discrepem i potser demà podem col·laborar. Hem discrepat i això ha tingut conseqüències emprenyadores. Hi ha gent a Calella que passa aquí o va allà, i no passa res. Una cosa és ser adversaris polítics, però l’enemic el tenim a una altra banda.

Josep Puig ha celebrat l’acord amb Esquerra per formar govern a la Generalitat de Catalunya. Entén la dilació del procés de negociació per la complexitat dels assumptes que s’han hagut de tancar per garantir l’estabilitat durant tota la legislatura.

Denúncia per suplantació d’identitat a les xarxes socials

Junts no té perfil oficial ni a Twitter, ni a Facebook, ni a cap altra xarxa social; però hi ha usuaris que utilitzen el nom i el logo del partit, fins i tot compartint missatges de confrontació amb altres formacions polítiques.

Avui ho ha denunciat Josep Puig, que ha avisat que denunciaran aquesta suplantació d’identitat i que “arribaran fins al final”. Desconeix qui hi pot haver al darrera.

Nosaltres volem denunciar, i ho perseguirem fins el final, també ho hem comunicat a la resta de partits, que no tenim res a veure ni amb Twitter, ni Facebook, ni Instagram de qui s’autoproclama com a perfil oficial de Junts de Calella (…) Preocupa perquè demà pot dir el que li surti del nas utilitzant el nostre nom i el nostre logo, però no som nosaltres.

Junts ha contactat amb els partits polítics de Calella per posar-los al corrent d’aquesta situació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat