Junts per Catalunya presenta a Josep Grima com a candidat a les properes eleccions municipals de Calella

Junts

Aquest diumenge, enmig d’un acte amb un ambient festiu, Junts ha presentat davant la ciutat de Calella el seu candidat de cara a les properes eleccions municipals de 2023, Josep Grima, qui ha estat acompanyat de figures fonamentals del partit com Marta Madrenas, Josep Rius, i Josep Rull.

L’acte ha començat amb un Josep Grima que s’ha presentat com un candidat decidit a escoltar allò que el poble li demani i a transformar Calella:

Venim a preguntar què volem, analitzar-ho i executar-ho. Volem fer de Calella una ciutat que somiï però que quan es desperti ho faci realitat, una Calella feta amb el cap i amb el cor. Amb puny ferm però socialment responsable, hem de fer la Calella col·lectiva que volem.

Tot seguit, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha posat en valor la importància d’escoltar les necessitats del poble com una virtut fonamental i bàsica per a qui vulgui ser un alcalde o alcaldessa exemplar:

El millor alcalde no és el que sap parlar millor, és aquell que sap escoltar. Aquest any que voleu dedicar a escoltar i saber què necessiten els veïns i veïnes de Calella. Les ciutats són uns projectes col·lectius de persones que hi volen fer els seus projectes vitals amb garanties, i hem de treballar en això.

Seguidament, Josep Rius, portaveu de Junts per Catalunya, ha destacat que tot i venir de punts ben diferents, tots els integrants del seu partit tenen certs punts en comú que els agermanen:

Tots venim de trajectòries diferents, però a Junts tenim un comú denominador, una vocació de servei, una solvència, unes ganes de deixar les coses millors, tal com em deia la meva mare i també tenim la independència. Junts és tot això.

Finalment, Josep Rull, conseller del govern que va impulsar l’1 d’octubre, ha assegurat que Josep Grima reuneix certes característiques bàsiques que formen les bases de la bona política:

L’actitud és fonamental en política, aquesta manera de fer i de ser, que sumar és més important que restar, que fer és més important que desfer, que construir és més important que destruir, aquesta és la base de la bona política, la política en majúscules.

Finalment, a través dels micròfons de Ràdio Calella Televisió, Josep Grima ha enviat un missatge a tota la ciutadania de Calella:

Nosaltres hem fet aquest acte per mirar als ulls a la gent i explicar realment el que som i parlar amb total transparència de què és el nostre projecte i què esdevindrà Junts Per Catalunya en el proper any per arribar a les eleccions municipals.

Així doncs, enmig d’un ambient festiu i alegre, Junts per Catalunya ha presentat el que serà el seu candidat de cara a les properes eleccions municipals de 2023, Josep Grima.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *