Junts suma Raymond Mallat a la candidatura per a les municipals

RAY MALLAT JUNTS WEB 20230324

La candidatura de Junts per Catalunya de Calella, amb l’alcalde Marc Buch com a cap de llista, ha anunciat la incorporació de Raymond ‘Ray’ Mallat. Conegut per regentar el pub Raymond’s, ara jubilat, s’encarrega de la comptabilitat i les auditories de l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital (AVAH). Amb ell, el partit ha fet públics tretze dels noms que donen suport al projecte amb el qual es presentarà a les eleccions municipals de Calella del 28 de maig.

‘Ray’ Mallat és especialista en comptabilitat en l’àmbit del peritatge i la correspondència, coneixements que posa a disposició de l’AVAH, amb qui col·labora des del voluntariat.

Va ser un dels fundadors de Viajes Acuario i, a nivell professional, ha treballat com a responsable de contractació i direcció comptable del sector turístic, per exemple, formant part de l’equip de Cosmos Air Holidays. En la seva última etapa laboral va dedicar-se a la gestió de residències per a la gent gran. Ara ja està jubilat.

A nivell social, la seva vinculació ha estat amb entitats de Malgrat de Mar.

Junts per Catalunya de Calella ha anunciat que Mallat s’incorpora a la candidatura electoral per a les municipals del 28 de maig, que encapçala l’alcalde Marc Buch. A la llista hi ha Josep Grima i Josep Puig, portaveu i coordinador local del partit, respectivament. També s’han confirmat els noms d’Araceli Santarén, Lídia Pidemunt, Christian Negre, Anna Pérez, Quim Pla, Manel Vicente, Mireia Itchart, Laura Janer, Judit Pedemonte i Marina Vergés.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *