Kilian Jornet agraeix el suport de Calella amb el seu projecte de reconstrucció del Nepal

L’ultrafondista Kilian Jornet ha gravat un missatge especial per als calellencs que han assistit avui a la projecció solidària del documental “Langtang”, que va enregistrar els dies després del terratrèmol que va devastar el Nepal, el 25 d’abril del 2015. Jornet ha agraït el suport de la ciutat al seu projecte de reconstrucció de 116 cases de la vall de Langtang, una de les zones més afectades pel sisme.

Calella ha estat una de les 28 ciutats d’arreu del món on avui s’ha projectat, de forma simultània i amb fins benèfics, el documental Langtang. S’hi mostra l’experiència que va viure el mateix Kilian Jornet i l’alpinista Jordi Tosas els dies després del terratrèmol de 7,8 graus que va afectar el Nepal, i en especial la vall que dóna nom a la pel·lícula. Avui es compleix un any de la catàstrofe que va provocar centenars de morts i va deixar el territori devastat.

25042016 - #SOSNepal

Jornet, a través del seu projecte personal Summits of my life, ha posat en marxa una campanya de reconstrucció del territori, en col·laboració amb l’ONG SOS Himalaya. La recaptació de les projeccions fetes fins avui es destinaran a reconstruir 116 cases en aquesta vall.

Durant la projecció del film, aquesta nit a la Sala Mozart, s’ha reproduït un missatge que Kilian Jornet ha gravat per agrair especialment el suport de la ciutat de Calella. “Us vull donar les gràcies per haver donat suport al projecte i projectar avui la pel·lícula que vam enregistrar al Nepal. Que sapigueu que amb les vostres aportacions ajudareu a la reconstrucció de 116 cases a la vall de Langtang”, diu Jornet en la gravació que acaba amb un “espero que fins aviat”.

En el missatge, d’un minut de durada i enregistrat en un paisatge muntanyós, Jornet també felicita la ciutat per la seva implicació amb el foment de l’esport entre els joves. “Felicitar-vos per haver aconseguit ser Vila Europea de l’Esport durant el 2016. Sé que Calella ha apostat sempre per l’esport i espero que seguiu amb el projecte perquè els joves facin activitat física”, ha afegit.

Ha dit haver-se sentit molt ben acollit sempre que ha visitat Calella. Una de les darreres ocasions va ser en un acte organitzat per l’Escola Pia per explicar la seva experiència esportiva i vital com a especialista en muntanya. Era l’any 2010, justament el dia que Kilian Jornet complia 23 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.